Honnan tudja így (illetve én is) hogy minden rendben van? Mert nem gondolnám, hogy röntgen szemei lennének.
Miért kellett volna?
2 terhességem volt.
Mindegyiknél volt 7hetesen a megállapítás, majd a 12, 18 és a 30 heti uh-k. Semmi több.
Nem tudom hogyan zajlanak a dolgok, ezért kérdeztem.
Mindenhol más a bevett szokás, mást írnak. Persze, hogy az ember belekavarodik. A nőgyógyászból is úgy kellett kihúzni a teendőket, mert szinte semmit nem mondott.
Nem. Engem műtöttek 15 hetesen, konizációm volt. 2,5 centi méhnyaktól szabadítottak meg. Sem előtte, sem utána nem ultrahangozott az orvosom. Műtét előtt kézzel megvizsgált. Egy alkalom terhesgondozás el is maradt, mert pont a műtét után kellett volna mennem, de azt mondta a dokim, hogy így nem vizsgál, felesleges odamenni a semmiért.
Igazából sok helyen csak 4 ultrahang van. A megállapítás, majd a kötelező ultrahangok a 12, 18, 30. héten. Nálunk 36. heti csak azoknak van, akiknél valami miatt indokolt.
Terhesgondozáson is csak pár pillanatra nézett rá a doki, nem mozi volt.
Csak ha maganba jarsz terhesgondozasra, akkor lesz 4-6 hetente uh, attol fuggoen, hogyan hiv vissza.
Allamiban nem csinalnak nagyon, csak a kotelezoeket, ami osszesen 4 db az egesz terhesseg alatt.
Legalabbis az elso terhessegemet allamiban csinaltam vegig, nem nagyon volt uh, a masodik terhessegemnel mar maganba mentem, ott mindig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!