Terhesség alatt milyen ételeket ajánlott fogyasztani és milyen ételeket nem?
A disznósajt 2szer van hőkezelve, eleve főtt dolgokból rakják össze és utána egyben is főzik/abálják jobb helyeket. Szóval abban tuti biztos nincs szalmonella. Sőt szalmonella leginkább csirkében van,nem sertéshúsban.
A bolti penészes sajtok biztonságosak, házit én sem ennék.
Májjal kell csínján bánni,mert az a vitamin túladagolás magzati károsodást okozhat.
Nyilván nyers tojást, nyers húst nem szabad enni, de ezen kívül én.mindent eszek. Kolbit, szalonnát, sonkát is. Igaz nekem már 3. baba, az elsőnél még én is kevesebb dolgot mertem enni.
Én húsboltba.dolgoztam 8 évig :D
Szalmonellát keveritek valamivel :)
Nem keverem.A disznosajt okozhat szalmonella altali etelmergezest, ha nem megfeleloen van elkeszitve es/vagytarolva.
Staphylococcus aureus: a baktérium által termelt hőtűrő enterotoxin felelős a mérgezésért. Nyáron főleg a fagylalt, télen a disznósajt okozhat megbetegedést.
Forras:
Ajjaj. Na, jol van,akkor legyen egyen neked igazad! Csak nyugodj Le!🥱
Kedves kerdezo!
Akkor a Staphylococcus miatti etelmergezes lehetosege miatt keruld a disznosajtot,ha van Ra mod.
Ennyi isten barmát 🤣....
Igen persze, ha itt tartunk akkor ki se mozdulj a házból hátha elüt egy autó, stb... Nem azért de 3 terhességem alatt ettem disznósajtot! soha semmi bajunk nem volt. Nem kell ennyire dramatizálni. Azt sgyen amit kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!