Terhesség alatt milyen ételeket ajánlott fogyasztani és milyen ételeket nem?
2 gyerekem van
Az elsőnél mindent betartottam, még májkrémet se ettem
A másodiknál volt 1-2 hetes időszakom, amikor csak májkrémes kenyeret kívántam, és ettem is naponta, de nem a konzerveset.
A nyers ételeket soha se szerettem, de az angol reggelinél a második terhességemnél már nem szóltam, hogy süssék át jobban a tojást, mivel mennyi az esélye, hogy pont annak van valami baja?
Végül semmi baja nem lett a második gyermekeknek sem.
Amúgy is, amikor én születtem csak sózott kaják voltak szinte és téli időszakban se gyümölcs se zöldség
Ezért kisebb súllyal is születtek a gyerekek, de túléltük.
Nekem nagyon nehéz dolgom van ,mert én aztán bármit is megtudok enni. Jól érzem magam. Semmitől nem undorodom.Nincs hányinger,stb.
Amit én betartok. Nem eszek nyers húst( a tatárbifsteket imádom amúgy) jól írtam?! 😄
Nem eszek sushit, imádom, csakis nyers hallal.
Nem eszek penészes sajtokat.
Kolbászt, szalonnát. Nyersen.
Tojást is jól átsütve.
Nyilván zöldségek, gyümölcsök jól átmosva.
Felvágottakat, majkremet úgy írja nem lehet. Én eszek!
Ettem is mind 2 terhessegem alatt. Most is.😊
Valahol olvastam a gombát is. Hogy nem lehet. Én imádom. Eszek. Ettem is. Kb ennyi az amit én tartok.
Gyors kaják pl gyros-mert nem tudni mióta tárolják a dönert és átvan e sütve rendesen.
Én pl a kínait is kerülöm,mert hánytam tőle valószínű nem volt elég friss.
Tojás,füstölt húsok,nyers husok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!