Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen indult be a szülés?

Hány hetesen indult be a szülés?

Figyelt kérdés
Milyen előjele volt? Méhszáj értékekre gondolok. Köszi

2023. márc. 6. 09:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden Anyukának a választ!

Kíváncsi vagyok nekünk mikor dönt úgy a kisfiunk, hogy meg szeretne születni. 36. héten vagyunk, 32 hetes UH-n 3000 méhszáj értéket mondott a doki. Szerintem a hasam sem ereszkedett még le, túl jól vagyok.

2023. márc. 6. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudok méhszáj értéket. Az utolsó 2 hétben mindennap ctg, 2-3 napon méhszáj vizsgálat volt. Az utolsó 2 hetet úgy nyomtam le, hogy belső méhszáj teljesen zárt, külső másfél ujjnyira nyitott. A kislányom végül nem indult el magától 41+1-en kevés magzatvíz miatt már nem engedtek haza, indították a szülést.
2023. márc. 6. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Kereken 38 hétre született. Előtte lévő vizsgálaton mehszaj teljesen zárva volt.

Előtte lévő nap borzasztóan fájt a derekam, feszített. Hajnalban elkezdett atsugarozni a hasamba, 10 perces fajasokba. 5 perces volt, mire a kórházba értünk. Nst semmit nem mutatott, mehszaj egy fél ujjnyira nyitva. Azt mondták joslo és hazaküldtek.

Pont aznapra volt időpontom az sztkba, 9-kor ott voltunk, a gép szintén nem mutatott semmit, én már akkor kicsit kivoltam. Asszisztenstol megkaptam, hogy alacsony a fájdalomkuszobom. Aztán a doki megvizsgált, mehszaj tovább nyílt, azt mondta ha ma nem is, de hajnalra tuti kibújik a kicsi. Felhívta a kórházat, hogy ő üzeni, hogy visszaküldött minket.

A kórházban még akkor is azt mondták, hogy biztos indítani kell. Végül délután fél 5-kor született meg a kislányom ❤️ indítás nélkül.

2023. márc. 6. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:

39+5

39+1 mehszaj zárt, nst-n semmi fájás.. 2 nap múlva beindultak a fajasok, de nem rendszerezodtek így 2 napig vajudtam mire meg lett a kislányom.

2023. márc. 6. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Kiírt napon este 11-kor, de 40+2 napra született meg.
2023. márc. 6. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:

36. Héten született meg a kislányunk, 3400 g 52 cm.

Semmi jele nem volt. Előző nap kocsit takaritottam stb. Jó fáradt voltam 😅 aztán este 11 kor arra keltem hogy enyhe menzesz szerű görcseim vannak .. be is állt 5 percre. Azt mondták “fürödjek”Elmentem, meleg fürdő egy órát kb

aztán rövidült, mar 3 percesek voltak.

Aztán hajnal 5 kor korhoz, nst “megnéztek “ azt mondta az orvos ez lo*asz, csak jósló …

Mondom oke én érzem..

Haza küldtek

Délelőtt 10 kor vissza mentünk, másik orvos volt.

Mondta hogy nyitva vagyok 1 ujjnyira, plussz zavaros a magzatviz.. így vagy úgy baba lesz.

Befektettek, burkot repesztett (kegyetlen volt) aztán este 19.35 kor, megszületett a kislányunk. Azt hagyjuk hogy hogy… a lényeg hogy egészséges lett!

Szóval

Nem feltétlen van előjele a szülésnek 😃

2023. ápr. 23. 23:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedden voltam kontrollon 39+2

Méhszáj zárt az nst nem jelzett semmi fájást!

Aztán rá 2 napra beindult a buli, nekem hosszú vajudasom volt így 39+5re született meg a kislányom. Az első fájás a semmiből jött amikor épp az éjszakai nasi után aludni akartam. Úgyhogy bármikor minden előjel nélkül itt lehet az idő:)

2023. ápr. 24. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!