Hány hetesen indult be a szülés?
Köszönöm minden Anyukának a választ!
Kíváncsi vagyok nekünk mikor dönt úgy a kisfiunk, hogy meg szeretne születni. 36. héten vagyunk, 32 hetes UH-n 3000 méhszáj értéket mondott a doki. Szerintem a hasam sem ereszkedett még le, túl jól vagyok.
Kereken 38 hétre született. Előtte lévő vizsgálaton mehszaj teljesen zárva volt.
Előtte lévő nap borzasztóan fájt a derekam, feszített. Hajnalban elkezdett atsugarozni a hasamba, 10 perces fajasokba. 5 perces volt, mire a kórházba értünk. Nst semmit nem mutatott, mehszaj egy fél ujjnyira nyitva. Azt mondták joslo és hazaküldtek.
Pont aznapra volt időpontom az sztkba, 9-kor ott voltunk, a gép szintén nem mutatott semmit, én már akkor kicsit kivoltam. Asszisztenstol megkaptam, hogy alacsony a fájdalomkuszobom. Aztán a doki megvizsgált, mehszaj tovább nyílt, azt mondta ha ma nem is, de hajnalra tuti kibújik a kicsi. Felhívta a kórházat, hogy ő üzeni, hogy visszaküldött minket.
A kórházban még akkor is azt mondták, hogy biztos indítani kell. Végül délután fél 5-kor született meg a kislányom ❤️ indítás nélkül.
39+5
39+1 mehszaj zárt, nst-n semmi fájás.. 2 nap múlva beindultak a fajasok, de nem rendszerezodtek így 2 napig vajudtam mire meg lett a kislányom.
36. Héten született meg a kislányunk, 3400 g 52 cm.
Semmi jele nem volt. Előző nap kocsit takaritottam stb. Jó fáradt voltam 😅 aztán este 11 kor arra keltem hogy enyhe menzesz szerű görcseim vannak .. be is állt 5 percre. Azt mondták “fürödjek”Elmentem, meleg fürdő egy órát kb
aztán rövidült, mar 3 percesek voltak.
Aztán hajnal 5 kor korhoz, nst “megnéztek “ azt mondta az orvos ez lo*asz, csak jósló …
Mondom oke én érzem..
Haza küldtek
Délelőtt 10 kor vissza mentünk, másik orvos volt.
Mondta hogy nyitva vagyok 1 ujjnyira, plussz zavaros a magzatviz.. így vagy úgy baba lesz.
Befektettek, burkot repesztett (kegyetlen volt) aztán este 19.35 kor, megszületett a kislányunk. Azt hagyjuk hogy hogy… a lényeg hogy egészséges lett!
Szóval
Nem feltétlen van előjele a szülésnek 😃
Kedden voltam kontrollon 39+2
Méhszáj zárt az nst nem jelzett semmi fájást!
Aztán rá 2 napra beindult a buli, nekem hosszú vajudasom volt így 39+5re született meg a kislányom. Az első fájás a semmiből jött amikor épp az éjszakai nasi után aludni akartam. Úgyhogy bármikor minden előjel nélkül itt lehet az idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!