Hány hetesen indult be a szülés?
Nem vilt előjele
Egyik esetben 2 nappal korábban nézték ( aminioscopiát akartak, amit nem tudtak megcsinálni)
cr :3000
41+1 született spontán indulva.. teljesen derült égből.( persze erősen sejtettük/ reméltük/, hogy hamarosan indul)
Másikkal reggel nst, uh-gal méhszáj ellenőrzés is
Cr 3000
( itt nem lesz egyhamar baba, ahogy elsőre sme, mondta a doki..innen naponta nst)
Este meg villamgyorsan megszületett, alig értünk be a kórházba
Bocs a hibák miatt
2. 39+6 született
4 gyerkek van elsővel 41+ semmi előjell nem volt
Második 5 perces fajasok senmi.mas
Harmadik 7 perces aztán hirtelen w perces
Negyedik már verezgetes miatt sűrűbben nézett doki 31 hetes óta 2222 mehszaj 38+2 hetesen rendszertelen fajasok oxitocin amitől lettek durva fajasok burok repesztett volt mind a 4nél pedig az elsőnél szivárgott a víz
39+1 nem tudok méhszáj értéket, sem méhlepény érettséget. Nem nézehette senki.
Reggel 8kor elkezdődtek a fájások, 3 körül értünk a kórházba (szülésznővel egyeztetve) 16:39-kor született császárral (mekóniumos magzatvíz, többszörösen nyakra tekeredett zsinór)
Első baba 39+5. Méhszáj 2111 volt már 3 hete. Semmi olyan jele nem volt a szülésnek, ez a méhszáj is tényleg ugyanígy volt 3 héten keresztül.
2. baba 40 kereken. Méhszáj 2111 szintén, itt 4 héten keresztül. Ugye a kiírt nap, voltam reggel NST-n, semmi jel nem volt ott sem szülésre. Én fél 11-kor lefeküdtem mit sem sejtve aludni és fél órán belül kezdődtek a fájások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!