Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek akinek 33-35...

Van köztetek akinek 33-35 hetesen indult be a szülés?

Figyelt kérdés
Lett valami baja a kicsinek? Mekkora volt? Előzmény? Hogy indult és alakult a szülés? Mikorra hozta be a lemaradást? Meddig kellett a kórházban lenni?
2014. máj. 14. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam nem indult be a szülés, hanem levált a méhlepény. Sürgősségi császárom volt a 33. héten. Kislányomnak éretlen volt a tüdeje és tüdőgyulladást is kapott. 2,5 hétig voltunk a koraszülött intenzíven, de szépen meggyógyult. 3 hónaposan már átlagosnak megfelelő volt a súlya, 5 hónaposan pedig már messze az átlag felett. Anyatejes volt, egy igazi kis zabagép.
2014. máj. 14. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én éppen, hogy betöltöttem a 36. hetet amikor elfolyt a magzatvíz. 16 óra alatt született meg. Végig ott volt a papírjaimon, hogy fenyegető koraszülés, mert sokat görcsöltem és hamar nyílni kezdett a méhszáj. Örültem, hogy eddig húztuk :) Egészségesen született hála Istennek. 3540 gramm és 55 cm volt akkor. Semmi lemaradása nincsen. Ugyanannyi napot voltunk kórházban, mint az időre született babák, bár hivatalosan koraszülött lett.
2014. máj. 14. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nalam is ugy volt, hogy elfolyt a magzat viz, pont aznap, mikor beleleptem a 36.hetbe. 4 ora alatt meglett a lanyom, semmi baja nem volt, egeszseges lett. 2350 gramm es 49 cm volt. 3 napot voltunk korhazba, mert szepen fejlodott es hazaengedtek. Most 1,5 eves (18 honapos), 10,5 kg, 80 cm.
2014. máj. 14. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! :)
2014. máj. 15. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!