Van köztetek raszta anyuka? Nem volt gond a hajaddal a szülés alatt?
Terhesség alatt nem hullik általában a nők haja, szép dús!
Majd szülés után ez bepótolódik, és marék számra hullik!
Na most ha pici baba van, ekkor vigyázni kell a hajszálakkal, le ne nyelje, na meg sokszor a baba szeret bele kapaszkodni az anyja hajába, tépi, ezért fontos hogy minden nap fésülködjön az ember, kifésülni a kipergett hajat, össze fogja a haját, nehogy a baba kezére kerüljön, és lenyelje a hajat!
Szerintem jó lenne levágatni, már csak azért is, mert a tincsek tele lesznek elhalt hajjal, amit nem tudsz kifésülni, húzza majd az egészséges hajad, na meg kisbaba mellett azért nem árt ha tiszta az ember haja, és a tincsek között azért a por ez az jobban megtapad, és könnyebb kezelni egy normál hajat, valamint egészségesebb is, mint a sok kihullott hajjal járni ami veszély a babára is!
Hát levágatni semmiképp nem fogom, amugy meg sztem nem fogja tudni kihúzni a tincsekből a hajszálakat, hiszem az bele van rasztásodva, az nem jön ki...
és amugy a raszta hajat könnyebb kezelni mint a sima hajat csak tényleg törődni kell vele, mert sajnos sok olyan van aki megcsináltatja és bocsi a kifejezésért de szarik rá utána... ezek a divatraszták. miattuk mondják az emberek hogy csúnya, igénytelen a raszta haj... pedig sztem sokkal jobb mint a sima.
én nagyon szeretem az enyémet és nem akarok megválni tőle, csak az érdekelt hogy a szülés alatt nem e lehet zavaró tényező. köszi a válaszokat :)
fog össze ahogy írták, vagy kösd kendőbe
én is voltam raszta, mikor sportoltam, feltettem olyan anyaghajpántott, amit így szét lehetett bontani, és kendőszerű volt, mindenféle színben voltak :)
ha meg szülés után nagyon hullana a hajad azt úgyis látni fogod, a töveknél ugye nagyon elvékonyodnak a tincsek.
de nem mindenki hajlamos a hajhullásra, nekem pl. mikor a legdrasztikusabban, kb. 2 hetente festettem feketéből szőkébe és hasonlók, akkor sem hullott nagyon, és törni sem nagyon tört
szóval egyénfüggő, van akinek csomókban jön ki, valaki meg 1-2 szállal megússza
ráérsz szerintem akkor a levágatáson gondolkozni, ha tényleg hullana a hajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!