Miért nem örülök más terhességének, miközben én is
babát várok?
Figyelt kérdés
Babát várok. Első baba a családban. Benyögte a sógórnőm, hogy ő is babát vár pár hét különbséggel. Nem jövünk ki annyira jól, elég keveset beszélünk a csávójával sem felhőtlen a viszony. sem anyósomék nem szeretik. Lesokkolt a hír. Olyan szinten nem tudok ennek örülni. Mi ennek az oka, hogy nem tudom ezt elfogadni? Azt érezhetem, hogy most keresztül vágta a mi babavárásunkat?
Szerintem nem vagy rossz ember mert ezt érzed és ja igenis szar amikor az embert körülugrálják és egyszerre ő már tegnapi szenzáció. De ez lehetőséget teremt egy jó kapcsolat kialakítására és a te gyerekednek lesz egy játszópajtija neked meg anyuka barátnőd. A tesóm utánám esett teherbe és tök jó, hogy totál értjük egymás problémáit. Szóval próbáld meg a jó oldalát nézni és a saját magaddal foglakozni!
2023. márc. 3. 15:54
12/19 anonim válasza:
Azért az jó, hogy belátod, és akarsz változtatni. Hidd el, sok előnye lehet. Először is a körbeugrálás idővel fárasztó lesz, talán még örülni fogsz annak, hogy nem veled foglalkoznak állandóan, és nem akarnak majd nálatok a babaszobában ülni minden hétvégén.
A két kicsi össze tud bratyizni, ha már unokatestvérek lesznek. Talán a ti viszonyotok is jobb lehet. Na, nem biztos, de lehet.
Amilyen nagy öröm a baba neked, akkora lehet neki is. Más is vágyik gyerekre.
2023. márc. 3. 16:35
13/19 anonim válasza:
Te akarsz lenni a fő attrakció és így nem ez lesz. Elég gyerekes.
2023. márc. 3. 16:46
14/19 anonim válasza:
Körbeugrálni? Már miért kellene bárkit is azért mert terhes? Aki nekem a legfontosabb, az a férjem - aki a gyermekem apja. Neki és nekem a gyermekünk a legfontosabb. A többi kit érdekel? Semmit nem befolyásolt a családunkban az, hogy a sógornőmmel fél év különbséggel születtek a babáink. Eszünkbe sem jut összehasonlítani őket, pedig mindkettőnknek fia lett. Annyira kicsinyes lenne. Nem cirkuszi majmok hogy mutogatni vagy méricskélni kéne őket egymáshoz. Mégcsak a kinőtt ruhákat sem fogadjuk el, mert nekünk is van csomó a nagyfiunkról, illetve ahogy nő, mindig veszek pár új darabot. Még sincs sértődés. Felnőttek vagyunk az ég szerelmére.
2023. márc. 3. 16:46
15/19 anonim válasza:
Durván fogok fogalmazni, ha sértő is lesz.
Figyu, attól, hogy volt egy sikeres dugásod, még nem te leszel a középpont. Ez a baj némely nővel, hogy a terhességtől érzi magát valakinek. Pedig ez csak annyit mutat meg, hogy képes a szaporodásra. Sok más milliárd nő is, akiknek ettől a ténytől azért még megmarad a normális gondolkodása. Szóval, nem leszel különlegesség ettől muci. Lábat széttárni egyébként is mindannyian tudunk, különlegesebb tehetség nélkül is. Tedd rendbe gyorsan a fejed, mert sok bajod származik még ebből a későbbiekben.
2023. márc. 4. 07:42
16/19 anonim válasza:
Az utolsó kicsit nyersebben írta le, amit előtte én is megfogalmaztam.
Szerintem sem jár "különleges bánásmód" valakinek azért mert terhes. Mondom ezt úgy, hogy 2 gyermekem van- akik számomra a legcsodálatosabbak. Számomra és a férjem számára. Másnak meg nyilván a saját gyereke az. Egyikkel sem volt könnyű terhességem, de kis csodaként éltem meg. Közben meg értettem, hogy más ugyanígy érez a sajátjával. Ennyi.
2023. márc. 4. 08:32
17/19 anonim válasza:
15. Hát ez egy nagy kalap sz@r amit ide böfögtél. Normális családokban igenis nagy dolog egy terhesség. Lehet te ennyire alja nőnek tartod magadat is meg anyádat is, hogy nálatok akkora eredmény a szülés mint egy délutáni guggolás a kertvégében, de a legtöbb ember nem így fogja fel. Muci.
2023. márc. 4. 09:59
18/19 anonim válasza:
"de a legtöbb ember nem így fogja fel."
Hát ja, a sok terhes úgy fogja fel, hogy mert tud pottyantani, attól már az egész világnak a lábai előtt kell hajbókolni. Holott erre a legutolsó putris cigány is képes.
2023. márc. 4. 11:30
19/19 anonim válasza:
18. Valószínű egy utolsó putris cigány nem ilyen alpári módon fogja fel a gyerekszülést. De mit várunk egy butuska rasszistától? Lehet téged anyád kipottyantott (gondolom ennyit tett hozzá az életedhez ha ekkora tuskót hozott a világra) de normális embereknél nem így van. Csók Muci 🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!