Miért nem örülök más terhességének, miközben én is babát várok?
Igen. Az a bajod hogy most nem te leszel az aki a középpontban van.
Nem csak téged fognak körbeugrálni.
Mondjuk szerintem ez elég gáz
Meg is válaszoltad a kérdést az utolsó mondatban. :)
Azt hitted, hogy mekkora szenzáció lesz a te babavárásod, erre a sógornőddel kell osztoznod a család figyelmén. Ja és ha megszülettek a babák, ott lesz a versengés, hogy kinek hány cm, hány kg a babája. Beszél e màr. Jár e màr. Stb... Ilyenkor szinte törvényszerű, hogy a pár héttel kisebb baba fog előrébb tartani a fejlődésben, ami egyébként nem feltétlenül jelent majd rosszat, de téged meg fog enni az ideg.
A nők mindig rivalizálnak.
Ha nem veszed észre, akkor is - okkal hívják tudatalattinak.
Nagyon gáz nem örülni más várandoságának,bezzeg gondolom te elvártad hogy a tiédnek mindenki örüljön:)
Most gondolom fog az a rész jönni hogy de a sogornom:direkt csinalta/ők nem is tervezték/par hónapja vannak együtt/nem való nekik a gyerek..és társai:)
Benyögte? Rémes nő lehetsz, te talán szintén úgy nyögted be?
Most még időben vagy változtatni, hogy ne légy hárpia. Először is az első baba majd az lesz, aki előbb születik, nem feltétlen a tied. Másodszor pedig mindenki utálja az olyan anyákat, akik azt hiszik, az ő porontyuk több bármelyik másiknál. Egyelőre te is ilyen lehetsz, ha elvárnád, hogy a te babavárásod alatt más baba ne is legyen a családban. Kva gáz ez a gondolkodás egy kisbabával szemben.
Ez a benyögte, nekem is szemet szúrt. Nem tudhatod, hogy mennyire készültek, milyen az életük, esetleg mióta próbálkoznak, de sokat elmond, hogy a sajátodat bejelentésnek tartod, az övét benyögésnek.
Én a helyedben tartanék egy alapos önvizsgálatot, mert most fog gyereked születni és meg kellene próbálni jó értékrendet átadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!