Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hitetnéd el valakivel...

Hogy hitetnéd el valakivel hogy elment a baba, ha gyanakodna hogy kamu?

Figyelt kérdés

Apukával távkapcsolatba voltunk.Minden jónak tűnt . Kiderült terhes vagyok és gondoltam meglepem és beállítok a pozitív teszttel , cserébe én lepődtem meg mert rajta kaptam valaki mással a lakásán. Ledöbbentem és elkövettem egy butaságot, hozzá vágtam a tesztet. Viszont rájöttem hogy semmilyen formában nem akarom tartani vele a kapcsolatot. E l akarok tűnni előle. Aztán már hárítottam hogy nincs is baba, szóval valami olyan dolog kellene amiből tutira el is hiszi hogy nincs gyerek. Ötleteket várok …

Tudom hogy gáz ez a helyzet , de nincs szükség rá és tutira el akarom hitetni vele hogy nincs baba és kopjon le.

Szerintem kevés lesz ha csak azt mondom elment a baba..

2023. febr. 14. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Vetesd el,mert ennek semmi értelme. Megnár csak a gyerektartás miatt sem tagadnám le,ha már olyan hülye lennék hogy egyedül akarom felnevelni.
2023. febr. 14. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan nagyon megbántott és ezzel akarsz bosszút állni rajta, de ez elég óvodás megoldás. Adj időt megadnak hogy kicsit lenyugodj és tisztábban lásd a dolgokat. Egyedülálló anyaként jól fog jönni a gyerektartás és néha 1-1 hétvége amikor elviszi a gyereket és stusszanhatsz. A büszkeséged nem foszthatja meg a gyermeked az apjától. Azért mert egy megbízhatatlan disznó volt veled, lehet hogy jó apa lesz.
2023. febr. 14. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Megmondod hogy nem az övé a gyerek, mert te is megcsaltad.
2023. febr. 14. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Kicsit fel kéne nőni. Már ott látszik hogy baj van mindkettőtök fejében, hogy eleve egy távkapcsolat komolytalan. Mondom ezt úgy, hogy a férjemmel a házasságunk előtt több mint két évig éltünk így. Nem is tudjátok rendesen megismerni egymást. Nem is értem hogy mit vártál, megleped a pozitív teszttel? Egy távkapcsolatban? Hát megcsalás nélkül is épp elég meglepi lett volna, ha nem kamu a sztori.

Az ő feje meg azért nincs rendben, mert hitegetett és egy csalfa gyökér. Tisztázni kellett volna veled a helyzetet hogy mit akar, nem hitegetni meg hazudozni.

De ha már így alakult, akkor ne legyél újra gyerek hogy bújócskázol, hanem állj bele a szituba. Ugyanis jogilag neki jogai ÉS kötelezettségei is vannak. Vagy alternatív opciók hogy nem tartod meg szegény kicsit.

2023. febr. 14. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
13%
En is azt mondanam, hogy nem az ove és akkor tuti beken hagy
2023. febr. 14. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom sokan itt mit hisznek!? Bocsanat,de nem egy mexicoi szappanoperaban vagyunk,ahol hazudgalunk osszevissza,mase a gyerek es beken hagy stb stb. Lehet,hogy ha a kerdezo azt hazudja,hogy mase a baba ,talan beken hagyna ,mert egy ilyen “ember” ,aki megcsal nem biztos,hogy akarna a gyereket,de akkorsem hinnem,hogy ez megoldas a kerdezo szamara,hogy azt hazudja nem az ove a gyerek. Ha szeretne egyedul vallalni(ami eleg nehez dolog. 1gyermekem egyedulallokent neveltem ,de a kapcsolatba szuletett,csak szetvaltunk) szal atgondolando nehez ugy. Hazudni,hogy mase ,hogy nem szuletett meg stb butasag.
2023. febr. 14. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
38%

Sehogy

Amúgy:

“Nem maradt meg”

De úgyis kiderül.

2023. febr. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!