Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet vetélésre gyanakodni?

Lehet vetélésre gyanakodni?

Figyelt kérdés
Kb. 19 napig késett a menszim. De máskor is késett már egy hetet, ezért nem mertem tesztet csinálni. Majd a 20. napon megjött, de csak egy kevés. Másnap sokáig nem volt semmi, csak egy kis barnázás. Aztán ez az 5. napja, hogy barnázok. Ma reggel csináltam tesztet és pozitív. Eddig minden nap hányingerem volt, nem volt étvágyam, de ma nem vagyok rosszul. Ma barnáztam, kicsit sötétbarna volt. Fogok menni dokihoz, csak az a kérdésem, hogy ez jelenthet vetélést, mert mindenhol ezt olvasom

2020. szept. 5. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább arra gyanakodnék hogy babát vársz :)

Pont ilyen amikor valakinek "megjön" terhesség alatt

2020. szept. 5. 17:11
 2/11 A kérdező kommentje:
De 5. napja barnázok, ma kicsit sötétebb volt, de ma teszteltem és pozitív. Azt mondták itthon ne aggódjak. Nagyon szeretném a babát
2020. szept. 5. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Minél hamarabb menj el orvoshoz, mert ebből lehet vetélés!!!

Nálam hematóma okozott ugyanilyet. 5 hetesen kezdődött. Pár nap után váltott erősebb piros vérzésre. Mint egy gyengébb mensi. Aztán újra barnázás. Progi pótlást kaptam. Ma már 17 hetes, és épp kirúgja a pocakom belülről. Szorítok nagyon! Írj majd mindenképp!

2020. szept. 5. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
1es és 3as vagyok. A tesztről tudnál képet felrakni?
2020. szept. 5. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értelek, komolyan.

Hogy kivársz egy hetet a teszteléssel, oké. De 20 nap késésnél nem tesztelsz? Aztán ha mégis, es pozitív, te meg napok óta barnázol, nem rohansz egyből az ügyeletre?

A francokat szeretnéd te annyira azt a babát...

2020. szept. 5. 18:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Gabriel nevű kazettás tesztet használtam
2020. szept. 5. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

En az elso 8 hetet vegig barnaztam.

Persze rohantam az ugyeletre,mert itt gyakorin mindenki szerint veteles stb..a doki kinevetett,hogy teljesen normalis.

Ikrekkel vagyok terhes :)

2020. szept. 5. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: a barnazás mióta normális? Olyan van, hogy banális ok van mögötte, de azért ne írjunk már le olyat, hogy terhesen vérezni normális... Maximum vajúdás idején a tágulási vérzés, az normális.
2020. szept. 5. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
8:inkabb hiszek 3 kulonbozo orvosnak,mint neked :)
2020. szept. 6. 07:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9: én vagyok a negyedik, és SOTE II-n ezt gyakorlaton még kivizsgálandó jelenségnek oktatták szülészeten :-) de nyugtasd csak meg a kérdezőt, hadd üljön a babérjain egy esetlegesen megoldható problémával vagy induló vetéléssel...
2020. szept. 6. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!