Gyanakodnátok trombózisra?
Tegnap reggel begörcsölt a bal vádlim, és azóta feszül, fáj.
Viszont ha ráállok, nem fáj jobban, inkább csak lépés közben, ahogy emelem a lábam.
Nem visszeres, vadgesztenye krémmel kenem, igyekszem sokat mozgatni.
Tudom, hogy terhesség alatt sok nőnek napi szinten begörcsöl a vádlija, de utána el is múlik a fájdalom, vagy azért bent marad a feszülés?
Magnéziumot szedek, folyadékra odafigyelek, min. 2 liter naponta.
25 hkm
Nem piros, nem duzzadt.
Szuper, vagyis úgy értem, köszönöm a válaszokat, ezekszerint benne lehet a pakliban, hogy a görcs után esetleg izomláz lett. Csak fura, hogy így megmaradt, de akkor várom, hogy elmúljon, nyújtani is fogok, rendben. Már évek óta nem görcsölt be a vádlim, féltem is tőle, hogy bekövetkezik.
Szép napot! :)
Köszönöm!
Most voltam patikában, imádom az ott dolgozó két hölgyet, annyira szakképzettek, bármilyen kérdésben nyugodtan fordulhatok hozzájuk is, hát ha már ott jártam, rá is kérdeztem.
Magnéziumot emelhetem. Jelenleg Bérestől a 250mg-osat használom, abból váltsak másfél tablettára, illetve bár sokszor óva intenek bennünket a túlzott sófogyasztástól, és persze nem is kell túlzásba esni, de érdemes kicsit emelni a só bevitelén, mert ilyenkor nyáron simán leizzadjuk, amire a szervezetnek szüksége lenne, és az is az izmok "gyengüléséhez" járul hozzá. Tehát arról van szó, hogy pl kicsit tegyek több sót a főzelékbe.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!