Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti gyanakodnátok terhességre?

Ti gyanakodnátok terhességre?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedő fiatal nő vagyok. Párommal rendszeresen élünk nemi életet. Kb. 1-2 hete feltűnt, hogy sokat eszek. Ma még csak dél van, de rengetet ettem. Most múlt el a megvonásos vérzésem, minden hónapban rendben volt, még görcsölt a hasam is, mennyiségileg sem volt kevesebb a szokásosnál. Tudni kell, hogy most államvizsgáztam le, mióta itthon vagyok azóta eszek sokat. Gyógyszert rendben szedem, nagyon figyelek. Amikor kimaradt egy szem egy hétig védekeztünk, nem szedtem gyógyszert, 1x hánytam, de bőven 4 órával a tabletta bevétele után.
2015. júl. 5. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
A sokat eszek nem tipikus terhes tünet.Ha azt írnád hogy fájnak feszülnek a melleid furcsán fájogat az alhasad,puffadsz akkor talán.Szerintem nincs mièrt aggódnod.
2015. júl. 5. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy.. vége a vizsgáknak, ezzel letelt egy stesszes időszak, így lett étvágy utána. Ennyi.
2015. júl. 5. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Van itthon egy tesztem, lehet bevetem, csak hogy megnyugodjak.... Mellem vérzés előtt szokott fájni, most már végképp nem érzékeny. Eleve 50 kilós, alacsony lány vagyok. Mégis most annyit eszem, mint kb. a párom :D Nem tudom mi van...aztán elgondolkodtam ezen.
2015. júl. 5. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztosan csak azért van, mert megszűnt a stresszes élethelyzet. A nyugalomnak bizony van ilyen hatása. Én is így voltam. :)
2015. júl. 6. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Nagy valószínűséggel igazatok van! :)
2015. júl. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!