Van lehetőség még a terhességre?
Figyelt kérdés
Most 9-én kellett volna megjönnie, volt enyhe hasfájásom de semmi mellfájdalom (elég erősen szokott mensi elött) és egyéb tünet, hogy megjönne. Azóta se semmi bár a melleim talán kezdenek érzékenyek lenni. Gabriel terhességi teszt negatív lett most reggel. Már kimutatná ha baba lenne? Nagyon szeretnénk már babát a párommal, 2 éve próbálkozunk.2015. jún. 14. 08:17
1/11 A kérdező kommentje:
Egyéb tünet nem volt. Ezt akartam írni elnézést :)
2015. jún. 14. 08:25
2/11 anonim válasza:
Nem vagy terhes.
Ha 2 éve próbákkoztok érdemes lenne orvost felkeresni.
3/11 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy ennyi késés után legalább egy halvány tesztnek illene lenni.
Két év valóban sok, dokinál voltatok már?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen voltunk és mind ketten egészségesek vagyunk az orvosok szerint. Ezért nem értjük miért nem.sikerül :(
2015. jún. 14. 08:36
5/11 anonim válasza:
De "csak" nőgyógyásznál voltál?
6/11 A kérdező kommentje:
Én igen, vérvételre is küldött meg ide oda. A párom urulógián volt. Amúgy 2 napja volt halvány x-epil tesztem de ez a Gabriel negatív útán nem is gondolok rá. :( Teljesen elvagyok keseredve :(
2015. jún. 14. 08:42
7/11 A kérdező kommentje:
A reggeli vizeletem meghagytam, hogy tesztelek majd másikkal. Volt még egy Clear blue digitális tesztem itthon, a pozitív utánra akartam hagyni de teljesen elkeseredtem ezért megcsináltam. Plusszot ír 1-2-vel!! Mindenesetre 2 nap múlva újat csinálok bár remélem a digitálisnak van igaza!!!
2015. jún. 14. 10:17
8/11 anonim válasza:
Hát ha pozi a teszt akkor van ott valami. Majd irj hogy mi volt. Szoritok.
9/11 anonim válasza:
Szia! A halvány pozitív is pozitív! :) A Gabrielről sok rosszat olvastam egyébként fórumokon, nem is használtam. A helyedben bizakodnék! Nekem is alig látszott valami a teszten! :) De egy hetes késés és egy halovány teszt már bizakodásra ad okot! Szorítok Neked! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap reggel tesztelek újat, bár most eléggé fáj a hasam és hátam is :( meg székrekedésem van :( félek, hogy ha terhesség akkor méhenkívüli vahy akkor véreznék? Normális, hogy fáj?
2015. jún. 15. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!