Hétfőn voltam nődokinál, és egy 4x4 cm-es -főleg folyadékkal teli- cisztát talált a bal petefészkemben. Annyit mondott, hogy megvárjuk a menstruációm( ami kb 2 hét múlva jön meg..rendszertelen) és utána valószínűleg műtétre lesz szükség, mert nem fog eltűnni. Volt már egyszer egy cisztaműtétem de mire elaltattak kiderült hogy felszívódott a kapott antibiotikum miatt, viszont most semmilyen gyógyszert nem írt fel. ( Így mondjuk nem is értem, miért várjuk hogy eltűnjön..) Igazából két kérdésem lenne: ciszta műtét után lehetek e a jövőben terhes? Valamit, ez egy 1 napos műtét és nem kell bent maradnom a kórházban, vagy maradnom kell? Múltkori műtétem bonyolított volt hála a magyar egészségügynek, azért maradtam kórházban, de így most nem tudom.
Nekem is volt 22 évesen azt leszívták, majd volt még egy ami magától felszívódott, aztán jött egy gyerkőc, majd egy ciszta, amit a második gyerek intézett el, amikor lefejelte. Egyik ultrahangon ott volt a ciszta meg a gyerek is, aztán pár nap múlva szépen kipukkasztotta, mire beértem a kórházba már el is múlt a fájdalom, és az ultrahangon már csak a gyerek volt.
2012. szept. 19. 18:53
2/4 anonim válasza:
Nekem most lesz ciszta műtétem és bent kell majd feküdnöm 2 éjszakát a kórházban,szóval szerintem téged sem engednek majd haza aznap.Nekem a petefészkemre ránőtt a ciszta,kívülről öleli körbe.Azt mondta a doki,hogy ha kiveszik megnőnek az esélyeim a teherbeesésre.Neked ugye a petefészkedben benne van,szóval az más helyzet,szerintem kérdezd meg erről az orvosod amikor találkoztok.
2012. szept. 20. 08:13
3/4 anonim válasza:
mikor megtudtam h terhes vagyok és első ultrahangra elmentem egy 1,4 mm-es embrió látszódott és mellette egy 30x37mm-es ciszta...aztán a 12 hetesen még mindig ott volt mondta a doki h nem kell aggódnom a terhesség elintézi most nem tudom h van-e 3 hét múlva megyek 20 hetes genetikai ultrahangra akkor kiderül h van-e még...szóval nem kell szerintem aggódnod miatta biztos h lehet a későbbiekben babád...
2012. szept. 20. 18:25
4/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen műtétm, és utána lettem terhes, azóta anyuka vagyok. Ne aggódj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!