Ti mire gyanakodnátok a helyemben: terhességre vagy hormonproblémára? 40 éves vagyok.
Rendszeresek a ciklusaim (28 nap), max. 1-2 napot szokott sietni vagy késni a vérzsem. Ma kellett volna megjönnie naptár szerint, de még semmi. Érzem a szokásos PMS tüneteket. A 19. ciklusnapomon egy kevés pecsételő vérzésem volt - azt hittem, a korral járó hormon probléma, és hamarabb meg fog jönni, de gy nap után elmúlt, azóta semmi.
... hogy miért nem tesztelek? Mert én természetes úton még soha nem fogantam meg, házasságunk 12 éve alatt. Lombik gyerekünk van. A doki szerint szinte kizárt a terhesség (férjemnek rossz a spermaképe).
Nem terhességre.
A 19. napi pecsételés ovunak kései, beágyazódásnak pedig korai jele lenne.
Nekem 2 ismerősöm van hasonló. Az egyik 2 lombikgyerek után esett spontán teherbe, de mivel összevissza jött meg neki általában, csak a vetélést ismerte fel..., a terhességet nem, pedig gyógyszerrel megmaradt volna a baba.
A másiknak 1 lombik gyerek, utána kétpetéjű ikrek (1 petesejtet ültettek vissza, mert annyi marad lefagyasztva!), utána spontán 1 gyerek.
A "szinte kizárt" sokkal több, mint a "teljesen kizárt" (l. fenti 2 eset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!