Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hitetnéd el valakivel...

Hogy hitetnéd el valakivel hogy elment a baba, ha gyanakodna hogy kamu?

Figyelt kérdés

Apukával távkapcsolatba voltunk.Minden jónak tűnt . Kiderült terhes vagyok és gondoltam meglepem és beállítok a pozitív teszttel , cserébe én lepődtem meg mert rajta kaptam valaki mással a lakásán. Ledöbbentem és elkövettem egy butaságot, hozzá vágtam a tesztet. Viszont rájöttem hogy semmilyen formában nem akarom tartani vele a kapcsolatot. E l akarok tűnni előle. Aztán már hárítottam hogy nincs is baba, szóval valami olyan dolog kellene amiből tutira el is hiszi hogy nincs gyerek. Ötleteket várok …

Tudom hogy gáz ez a helyzet , de nincs szükség rá és tutira el akarom hitetni vele hogy nincs baba és kopjon le.

Szerintem kevés lesz ha csak azt mondom elment a baba..

2023. febr. 14. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
99%

Sehogy. Ilyet nem lehet hazudni, simán kiderül hogy mégis van gyerek.

Plusz az is ciki, ha a gyerek utólag nyomozni kezd és kiderül.

2023. febr. 14. 10:23
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Költözz el az országból és változtasd meg a neved. Töröld magad minden közósségi médiáról es szakítsd meg a kapcsolatot mindenkivel, ideértve a családodat is.

Komolyra fordítva, kb akárhogy megtudhatja, hogy mégis megszülted. Közöld vele az igazat, hogy nem akarod semmilyen formában, hogy része legyen az életeteknek. Ez az egyetlen olyan út, ami után nem kell folyton a hátad mögé nezegetni egész eletedben.

2023. febr. 14. 10:24
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Gondolod a gyereked majd nem akaja tudni ki az apja? Neki is hazudsz majd. Attól, hogy mással is szexelt a gyerek még az övé.
2023. febr. 14. 10:31
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ne tartsd meg a gyereket. Egyedülálló anyaként, bújkálva, titkolózva akarsz élni?
2023. febr. 14. 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehigy, az Ő gyereke is ,jogy can hozzá akkor is ha megcsalt. Felnőtt emberek vagytok meg kell beszélni,hogyan tovább nem eltűnni. Plussz a gyereknek is joga van az apjához.
2023. febr. 14. 10:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
*joga van
2023. febr. 14. 10:41
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

A gyereknek joga van az apjához, továbbá 18 évig a gyerektartáshoz is.

A létező legnagyobb marhaság lenne előle letagadnod, hogy gyereketek lett.

Amúgy, miért éltek távkapcsolatban, ha egyébként hűséget vártok egymástól?

2023. febr. 14. 10:52
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Miert nem eleg annyi,hogy nem szeretnel vele tovabbra semmilye kapcsolatot!? Ezt sehogy nem tudod elhitetni vele…Rajtakaptad egy masik novel,nem megbizhato,nem huseges,ilyen ember mindig csak megcsalna ritka,aki megvaltozik…. Vagy attol felsz,hogy ha nem tagadod el a terhesseget,kibekulnel vele. Remelem erted,hogy mire gondolok!? A lenyeg,hogy nem fogod tudni eltagadni….
2023. febr. 14. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert teéged átvágtak, a gyereknek joga van az apjához. Az apjának meg kötelességei
2023. febr. 14. 12:24
 10/17 anonim ***** válasza:
13%
Megmondod hogy abortuszon voltál. Vagy hogy nem az övé a gyerek.
2023. febr. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!