Mennyire ciki 15 évesen teherbe esnie egy lánynak?
Hát ez sok mindentől függ.
Kapott-e az a gyerek felvilágosítást a szüleitől? Védekeztek? Van a gyereknek apja vagy valami idegen pasi? Ha van apja az hány éves (agyatlan 13 éves vagy felelőtlen 19)? Szólt időben a dologról a szüleinek vagy titkolja? Az apja mit tud?
Mert ha egy 15 éves úgy lesz terhes, hogy a szülei felvilágosították, mellette védekeztek és egyből szól a szüleinek úgy nem olyan ciki.
De ha az óvszert még hírből sem ismeri, a szülei azt se tudják hogy van valakije és még szégyenli is bevallani a dolgot az ciki. És a ciki sem ciki, hanem gyerekes, felelőtlen, meggondolatlan.
Sok mindentől függ. Felelőtlenségből, oda nem figyelésből és ostobaságból esett teherbe? Mert az gáz. Már ott régen rossz a helyzet hogy ennyi idősen ilyen felelőtlen. Gondolom ő az az ,érettebb vagyok a koromnál’ típus.
Megerőszakolták? Arról nyilván nem tehet.
Itt gyakorin olyan érdekes emberek vannak de tényleg. Szerintem 15 évesen (Gimnazistaként) már mimdenkinek eszébe jutott a szex, maximum nektek nem volt rá lehetőségetek...
Ciki? Nem, nem az. A baj megtörtént és pont. Ilyenkor kár ezen rágódni. Mérlegelni kell, hogy meg akarod-e tartani vagy abortusz. Ha megtartod azt, hogy feltudod-e nevelni és felkészültél-e a rengedet lemondásra ami rád vár. Ha nem semmi baj, örökbe tudod adni azt a kisbabát.
Én csak tisztelni tudom az ilyen korú lányokat akik ezt merték felvállni és bevállni, tényleg jó anyaként viselkednek, szeretik a gyereket és nevelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!