Kiválasztottan egy gyönyörű nevet a babámnak viszont a páromnak van ilyen nevű haverja. Ciki?
Miért lenne ciki?
Nekem egyetlen fiú név tetszett. A párom munkatársát (akivel napi 8-10 órát együtt dolgozik, nemcsak 1 kollégát a sok közül) is így hívják, de ez minket nem érdekelt, akkor is azt a nevet adtuk a fiunknak, mert az tetszett.
Nyilván nem fogjàk azt hinni, hogy a haverról lett elnevezve.
Ez nem értem miért ciki szerinted.
A fiúnkat úgy hívják mint a volt főnökömet. Aki a férjem munkatársa.
Listáztuk a neveket amik tetszenek, és erre esett a választás. Mellesleg a férjem egyik csapattársát is így hívják. Nincs ebben semmi ciki.
Vagy attól tartasz h a férjed fülébe bogarat ültetsz, h talán a haver csinálta?
Stabil!!!
Olyan nevet úgysem találtok ami
1: mindkettőtöknek tetszik
2: nincs a környezetben hasonló név.
A mi fiúnknak ugyanaz lesz a neve, mint a barátaink fiának. De ahogy régebben egy Péter is megannyi Péter mellett nőtt fel, így a mostani neveknél sem lesz fura ha van már a társaságban vagy ha pl a szomszédot is így hívják. Ráadásul a jelenlegi barátok sem biztos hogy később jelen lesznek az életünkben, mert a barátok köre is van, hogy változik.
Kérdezd meg tőle, de szerintem nem kellene, hogy probléma legyen.
Közeli rokon nevét én sem adnám, de a haverok neve nálunk egyáltalán nem kizáró ok. :) Az én kisfiam neve is egyezik a férjem egyik haverjáéval, de fel sem merült, hogy emiatt ne adnánk.
De gondolom úgyis megbeszélitek a nevet a pároddal, majd szól, ha valami miatt nem szeretné adni azt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!