Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiválasztottan egy gyönyörű...

Kiválasztottan egy gyönyörű nevet a babámnak viszont a páromnak van ilyen nevű haverja. Ciki?

Figyelt kérdés
Kisfiúnk lesz és nagyon nézelődtünk a naptárba viszont nincs olyan ami nekünk igazán tetszett volna viszont a napokba találtam egy nevet ami teljesen megfogott... A gond hogy a párom egy haverját is így hívják... Mennyire lenne gáz felhozni, hogy én ezt a bizonyos nevet adnám a babánknak?
2020. dec. 29. 21:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Párom azt mondta, haverról nem akarja elnevezni. :( Buktam, vagy még valahogy rá tudnám venni? Tetszene neki is, de a gond a baráttal van, és hogy az ő neve is ez.
2021. jan. 1. 23:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy innen nyerni tudsz. A férjem haveri körében sok baba született a mieinkkel együtt az elmúlt pár évben. Volt olyan név, amit azért vétózott meg, mert fél évvel előttünk így nevezte el egy haver a gyerekét. A másik név azért esett ki a következő gyereknél, mert egy másik haver szintén terhes felesége bejelentette, hogy azt választották. A férjem se tudott elvonatkoztatni és a haverjai sem, így pl. Lili lánya csak a Bélának van, Péter meg a Zoliéknál született, a mi gyerekeink nevét sem viseli másik baba.

A lényeg, a pasiknál máshogy működik, keress még, biztos akad olyan név, ami mindkettőtöknek megfelel.

2021. jan. 2. 01:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja, ne erőltesd. Válasszatok valami más nevet.
2021. jan. 2. 09:40
 24/27 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Kissé furcsa lenne! Jobb, ha vàlasztasz egy szép ritka nevet! Szivessen irok pàrat; Benjamin, Rafael, Richàrd (Ricsike), Roland, Kristòf, Kevin, Dàvid, Ròbert (Robika), Henrik (Harryka), Willyam(Willyke), Gordon, Albert, Leonardo (Leo), Àdàm.
2021. jan. 2. 18:36
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még van egy kis időnk, meglátjuk hogy lesz, ha nem lesz más lehet belemegy.

Köszi utolsó, de nem ilyesmi nevekben gondolkodunk.

2021. jan. 2. 19:42
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha csak a nevét akarod az nem gond, de ha a biológiai apa is ő akkor azért elpirulnék.

De látom a pasid nem akarja így felejtős. Nekem terszik a Brendon, Zoli, Dani

2021. jan. 23. 19:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Az elsőt vártam, mikor exemmel anno eldöntöttük a fiúnevet, neki nem volt baj, hogy úgy hívják a legjobb barátját, akit már akkor felkértünk keresztapának.

Viszont mikor nagymamámmal beszéltünk erről, szóba került, hogy az öccsét így hívták, aki meghalt 3 éves korában, és elbizonytalanodtam, végül megállapodtunk másban, és hogy megkapja második névnek azt a bizonyosat.

Erre nem került sor, lányunk született 😁

2021. febr. 10. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!