Kiválasztottan egy gyönyörű nevet a babámnak viszont a páromnak van ilyen nevű haverja. Ciki?
Nem biztos, hogy innen nyerni tudsz. A férjem haveri körében sok baba született a mieinkkel együtt az elmúlt pár évben. Volt olyan név, amit azért vétózott meg, mert fél évvel előttünk így nevezte el egy haver a gyerekét. A másik név azért esett ki a következő gyereknél, mert egy másik haver szintén terhes felesége bejelentette, hogy azt választották. A férjem se tudott elvonatkoztatni és a haverjai sem, így pl. Lili lánya csak a Bélának van, Péter meg a Zoliéknál született, a mi gyerekeink nevét sem viseli másik baba.
A lényeg, a pasiknál máshogy működik, keress még, biztos akad olyan név, ami mindkettőtöknek megfelel.
Köszönöm, még van egy kis időnk, meglátjuk hogy lesz, ha nem lesz más lehet belemegy.
Köszi utolsó, de nem ilyesmi nevekben gondolkodunk.
Ha csak a nevét akarod az nem gond, de ha a biológiai apa is ő akkor azért elpirulnék.
De látom a pasid nem akarja így felejtős. Nekem terszik a Brendon, Zoli, Dani
Az elsőt vártam, mikor exemmel anno eldöntöttük a fiúnevet, neki nem volt baj, hogy úgy hívják a legjobb barátját, akit már akkor felkértünk keresztapának.
Viszont mikor nagymamámmal beszéltünk erről, szóba került, hogy az öccsét így hívták, aki meghalt 3 éves korában, és elbizonytalanodtam, végül megállapodtunk másban, és hogy megkapja második névnek azt a bizonyosat.
Erre nem került sor, lányunk született 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!