Kiválasztottan egy gyönyörű nevet a babámnak viszont a páromnak van ilyen nevű haverja. Ciki?
Figyelt kérdés
Kisfiúnk lesz és nagyon nézelődtünk a naptárba viszont nincs olyan ami nekünk igazán tetszett volna viszont a napokba találtam egy nevet ami teljesen megfogott... A gond hogy a párom egy haverját is így hívják... Mennyire lenne gáz felhozni, hogy én ezt a bizonyos nevet adnám a babánknak?2020. dec. 29. 21:53
11/27 anonim válasza:
A mi kisfiunkat is úgy hívják, mint a párom egyik haverját. Ha a második is fiú lett volna, valószónűleg ő is egy másik haver nevét kapta volna 😅 tehetünk mi róla, hogy király nevű ismerőseink vannak?
12/27 anonim válasza:
Ezt komolyan ennyire nem tudjátok megbeszélni? Tabu téma vagy mi ? Mi lesz,ha majd a gyerek iskolába jár? Itt kérdezed meg,hogy melyikbe menjen,mert apuci ezt akarja,te meg azt.
13/27 anonim válasza:
A fiúnkat úgy hívják ahogy a párom egyik gyerekkori barátját és az én tinikori szerelmemet
14/27 anonim válasza:
Ez a kapcsolat is megérett a gyerekvállalásra...
15/27 A kérdező kommentje:
6-os igen ilyesmire gondoltam.
Rosszul fogalmaztam, felhoznám a nevet szívesen, csak nem tudom a párom mennyire díjazná, hogy “a haverjáról nevezném el a gyermekem” és miért pont most találom ki, hogy mennyire tetszik a neve stb...
2020. dec. 30. 00:03
16/27 anonim válasza:
Nem ciki, nevekről van szó, nem a haverja tetszik, hanem a neve nyilván. Nem kéne félreértenie.
17/27 anonim válasza:
Nem úgy kell felhozni, hogy "teszik a haverod neve, adjuk azt", hanem úgy, hogy "tetszik a ... név, és a vezetéknévvel is jól hangzik, mit gondolsz?".
18/27 anonim válasza:
A lányom neve az egyik régi tini társaságunk tagjának a neve 🙂 és azt is tudom jól hogy a páromnak mindig is tetszett akkoriban az a csaj, a nevet mégis én hoztam fel.
Mert tetszik. És nem fogok csak azért nem adni bizonyos neveket mert ő is és ő is az.
19/27 anonim válasza:
Miért pont most? Mert most vagy terhes... Ha most ebből kihoz a pasid valami féltékenységi drámát, akkor legalább tudod, hogy nehéz évek várnak rád... -_-
20/27 anonim válasza:
A párodat kérdezd meg, ha őt zavarja, az gond. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!