Mennyire ciki 15 évesen teherbe esnie egy lánynak?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 19:17
3/26 anonim válasza:
Hát... Nem ciki, csak hatalmas probléma. Könyörgöm... Várjatok a szexuális élettel. Annyi időtök van még 🥺
4/26 anonim válasza:
Semmi sem ciki, mindenre van megoldás. Hibázni bárki hibázhat. Ha megtörténik a gond, akkor már a megoldáson kell gondolkozni, illetve azon, hogy hogyan is jutottunk el idáig,azonban szerintem nem szabad ítélkezni.
Ha egyszer lesz lányom, és ilyen helyzetbe kerül, meg fogjuk oldani, és nem kell előttem szégyenkeznie,idegenek előtt meg végképp nem.
5/26 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.
2023. febr. 12. 19:24
6/26 anonim válasza:
Hát nem tudom. Szerintem ciki az, ha étteremben leeszed a fehér gatyádat pörköltszafttal, vagy ha nyilvánosan elfingod magad. A 15 évesen teherbe eséssel ennél sokkal komolyabb gondok vannak.
7/26 anonim válasza:
Hibázni bárki hibázhat.
Ez így igaz, csak ezt kellő felvilágosítással pl. meg lehet előzni, és akkor elvetjük a hibázás lehetőségét.
8/26 anonim válasza:
Ma már egyre tobbszor latom, hallom hogy 14-16 evesek teherbe esnek es sokszor meg is tartjak. Ha tudnak megfelelo kornyezetet biztosítani a kicsinek, normalisan nő fel, nincs vele bajom. Azzal van a problema, hogy ezeknek a lanyoknak a fele sem érett erre. Az apuka meg legtobbszor lelép es ra se néz a gyerekére:)
9/26 anonim válasza:
Szerintem szexelni ciki eleve 15 évesen. Teherbe esni nem ciki,hanem ultra gáz. Szégyen. Megesett lány.
10/26 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen meg párkapcsolatom sem volt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!