Megkérhetem 18 hetes genetikai vizsgálaton az orvost, hogy nézze meg a méhszájamat is vagy ciki ilyet kérni tőle?
Miért olyan érdekes? Van valami tüneted? Mert amúgy különösebb tünet nélkül tök fölösleges turkálni. Nekem egész terhesség alatt csak a 36 hetes uh-n nyúlt be a doki, addig le se kellett vetkőzni, csak ultrahangozott.
(Kivéve a legelsőt, a terhességmegállapítást 8 hetesen, mert az még hüvelyi uh volt)
2 terhességből mindkettőnél így volt
Nem semmi tünetem nincs, nem görcsöl, nem fáj sehol..néha egy kis szurka ahol nyúlnak a szalagok..
De ha látszik uh-n is akkor biztos szólt volna ha valami nem jó..
A méhszáj állapota egy pillanatnyi adat, nincs jelentősége. Felesleges és káros ósdi szokás ez a turkálás, csak azért maradt még fent, mert a kedves dr urak így több pénzt tudnak kihúzni.
Ha görcsölsz, vérzel stb akkor majd megnézi a méhszáj állapotát, de tünetmentes terhesség alatt indokolatlan a turkálás.
Nekem 2200 volt a méhszájam, sajnos besz*opzam a jaj juj ellenőrizni kell havonta 12 ezerért, hogy 'minden rendben van' természetesen rendben volt minden, csak akkor még tudatlan és fiatal voltam. Az utolsó hónapban hetente "kellett" mennem vizsgálatra :D én hülye...
9!
Ahhoz nem kell turkálás!!
Mondom, hasi uh-n is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!