Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok,tegnap...

Tanácstalan_lány kérdése:

18 hetes kismama vagyok,tegnap kaptam Pfizer oltást. Hajnalban picit folyt az orrom vére, ez vajon mit jelent? Enyhén fáj az oltás helye,más semmi különös nincs.

Figyelt kérdés

Aspentert szedek, nincs trombózisom,csak hajlamos vagyok rá. Okozhatta vajon ez is,az oltással együtt?

Lehet belőle valami baj?

Azóta nem történt semmi.

2021. máj. 13. 09:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Orrvérzés normális terhesség alatt, lehet semmi köze az oltáshoz. Első gyereknél nálam is volt.
2021. máj. 13. 10:05
 2/28 anonim ***** válasza:
65%

Nem oltattam, nem is fogok. 20 hetes terhes vagyok.

Kb 1 hete kezdődött, azóta már 3x vérzett az orrom.

2021. máj. 13. 10:10
 3/28 anonim ***** válasza:
59%

Mi ezt honnan tudjuk?

Igen, okozhatta az oltás, de nem látunk beléd.

2021. máj. 13. 10:10
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is rendszeres volt az orrvérzés terhesen, az még covid előtt volt jóval. Akkor azt mondták,hogy előfordulhat terhesen.
2021. máj. 13. 10:14
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott vérezgetni az orrom, bár nem vagyok oltva. Én is úgy tudom, és olvastam több helyen, hogy terhesség alatt ez egyáltalán nem ritka dolog. A megnövekedett vérellátást az orr hajszálerei nem mindig bírják.
2021. máj. 13. 10:19
 6/28 anonim ***** válasza:
51%
Lehet a terhesség miatt, de az oltás miatt is. De szerintem ez nem olyan mértékű tünet h aggódni kelljen miatta.
2021. máj. 13. 10:33
 7/28 A kérdező kommentje:

Nekem nem szokott vérezni az orrom. Előző terhesség idején sem fordult elő.

Mindenképp felhívom az orvosom,S ha lehet,bemegyek vizsgálatra.

Lehet tulparazom, de inkább feleslegesen menjek be,mint baj legyen....

2021. máj. 13. 11:01
 8/28 anonim ***** válasza:
61%
Nekem soswm verzett,csak terhesseg alatt 1-2 alkalommal enyhen. Nem kell tulparaznod. Hivd fel a dokid,sztem ennyiert tuti nem fog behivni.
2021. máj. 13. 11:25
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha a trombózistól félsz, aminek nem hiszem, hogy tünete az orrvérzés, akkor csináltass egy d dimer vizsgálatot vérből, párezer ft magánban, kimutatja a trombózist, tünetek előtt is.
2021. máj. 13. 12:04
 10/28 A kérdező kommentje:
Épp az ellenkezőjétol felek, az itp-tol...amikor nem alvás meg a vér.
2021. máj. 13. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!