Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

Terhesség elején járok, jövő héten megyek majd csak uhra. Tegnap nagyon durván összevesztünk a férjemmel, nagyon felidegesített, kiabáltunk, aztán elrohantam, ami azt jelenti, hogy úgy kb 20 percig intenzíven sétáltam, rohanó tempóban.

Közben volt, hogy megszédültem, utána pedig nagyon fájt a hasam, pontosan a méhem. Mára pedig nem érzem terhesnek magam, persze, lehet, csak a félelem, hogy elveszíthettem a babámat.

2023. febr. 12. 11:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hogy nekem adnak rosszindulatú választ ahhoz van közöm, de hát ez az internet népe.

Eldönti, hogy a kérdésem idióta, az eszem elment.

Az emberek itt élik ki a frusztrációjukat,mert ez a legegyszerűbb. Olyan hangnemben válaszolnak, ahogy a való életben, személyesen sosem tennék.

Volt idő, úgy 20 éve, még értelmes beszélgetéseket lehetett folytatni internetes fórumokban is. Kár, hogy ennek vége.

2023. febr. 12. 16:19
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

En ezt személyesen is nagyon szívesen elmondom neked.

És köszi, frusztráltnak sem érzem magam.

Ellenben mikor terhes voltam, el sem ment az eszem

3

2023. febr. 12. 16:21
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Dehat ha tenyleg orbitalis fa**sagot kerdeztel, akkor mit varsz?:D
2023. febr. 12. 16:24
 14/23 A kérdező kommentje:

Ha frusztráció nélkül kommunikálsz így, ez az alap, az még nagyobb probléma. Ezek szerint nem tudott elmenni, ami nem volt.

Remélem, a gyerekednek is így odamondod a véleményed magas paciról. 👏

2023. febr. 12. 16:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Attól még nem "f@szság" egy kérdés, mert te nem érted. De nyilván nem a hatásomra fogsz elkezdeni gondolkozni, ha eddig sem tetted.
2023. febr. 12. 16:27
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Méghogy mi beszélünk magas lóról, hát minden válaszod abból áll, hogy te jobb vagy és mi (rosszak) nem értjük. De, értjük, te 20 perc sétától megijedtél, mi meg elmondtuk hogy ez nettó fa**ság, erre mi unatkozó háziasszonyok vagyunk :DD ez az egyik legnevetségesebb kérdés mostanába
2023. febr. 12. 16:32
 17/23 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy sokan kizárólag annyit olvasnak ki a kérdésből, hogy 20 percig sétáltam. Ha ennyiről szólna, egyetértek, baromság lenne. De nem ennyiről szól.

Akinek ez nem jött le, szép délutánt!

2023. febr. 12. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor magyarázd már el hogy miről szól, mert azt sajnos még nem sikerült.
2023. febr. 12. 16:38
 19/23 A kérdező kommentje:

Újra elolvastam, nem 20 perc sétáról szól, még csak félre sem érthető.

Rosszindulatú embereknek nem magyarázom, mert bármit írok, a válasz róluk szól. Elengedtem.

2023. febr. 12. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Veszekedtel a ferjeddel, előfordul.

Sétáltál 20 percet, semmi bajod nem lesz.

Megszedultel, szintén normális, ahogy a hasfájás is.

Az, hogy nem érzed magad terhesnek, arra inkább nem reagálok, nehogy magas lóról beszéljek

2023. febr. 12. 16:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!