Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

Terhesség elején járok, jövő héten megyek majd csak uhra. Tegnap nagyon durván összevesztünk a férjemmel, nagyon felidegesített, kiabáltunk, aztán elrohantam, ami azt jelenti, hogy úgy kb 20 percig intenzíven sétáltam, rohanó tempóban.

Közben volt, hogy megszédültem, utána pedig nagyon fájt a hasam, pontosan a méhem. Mára pedig nem érzem terhesnek magam, persze, lehet, csak a félelem, hogy elveszíthettem a babámat.

2023. febr. 12. 11:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%

Akkor dühösen sétáltál. Huha. Az más. Ja, várj! Nem.

A tünetek meg ilyenek. Jönnek-mennek. Főleg, ha forgatod magad direkt a hülyeségeken. Gondolom, az embered fejéhez akartad vágni, hogy jaj, most mi van, ha baj lesz és az csakis az ő hibája. De nem. Szerintem fogd vissza magad, mert egy ilyen nem papucs temperamentumú férj majd nehezen viseli, ha ok nélkül hülye vagy. De ez csak az én véleményem. Tudom, hogy részben nem tehetsz róla, hogy máris hormonzilla vagy, de erre való az önuralom. Mondjuk ahhoz kellene némi önkritika is.

Egyébként tényleg nem tudom, hogy hogy gondoltad. Nem mindneki irodai munkás pl, de azért általában az első trimeszterben dolgoznak, akár állva, akár sétálva. Mivel a terhesség nem betegség, nem is lettél hímes tojás hirtelen. A dühösség meg megintcsak érthetetlen, hiszen azért valljuk be, senki sem él konfliktusmentesen. Akár párkapcsolat, családi kapcsolatok (hello anyósok), akár egy nagytesó, aki mondjuk többemberes. Tehát tényleg teljesen érthetetlen, első gyerekes megkattanás a kérdésed. Ahhoz képest meg, hogy ennyire alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, elég nevetségesen hat ez a felháborodás.

2023. febr. 12. 17:39
 22/23 A kérdező kommentje:

23-as, tele van feltételezésekkel a válaszod, és nem gondolom, hogy van értelme leírni az igazságot.

Minden jót!

2023. febr. 12. 18:36
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
Bár nem tudom hány hetes terhes vagy, de nem hiszem, hogy gond lenne ebből. Amúgy meg, ha kicsit aggaszt, akkor jelezd ezt az orvosnak, amikor mész hozzá, de nem hiszem, hogy ő ügyet csinálna ebből. Az, hogy megszédültél sok mindentől lehet. Pocakod is fájhat amúgyis az elején. Az meg hogy nem érzed magad terhesnek nem jelent semmit. Szerintem az elején sokan nem érzik magukat annak, ha nincsenek olyan intenzív tünetek és még a pocak se látszik. Ne parázz rá! Ennyitől nem lesz bajod. Bár próbálj meg nem veszekedni a pároddal ennyit. Mármint most várod a közös babátokat, legyetek boldogok!
2023. febr. 13. 10:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!