Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Párom elévezett bennem gumival de mikor kihuzta a farkàt a gumi bennem maradt. A gumi vége ki lógott belőllem és benne lévő anyag is hagyott nyomot mikor felültem vagyis valamennyi kifolyt. Mégis van bennem ilyen félsz érzés hogy mivan ha bennem is kifolyt. Valaki járt még igy? Válaszokat köszönöm.

ma 05:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elvesztettem a szüzességem, pont így jártam. Annyira stresszes voltam, a mensim sem jött meg...2 hét késésnél mertem csak venni tesztet, szerencsére negatív lett.

Sajnos van egy pici esély, de nagyon elenyésző. Ha bizonytalan vagy 19-20nappal aktus után lőjj el egy tesztet. Pozitív esetén egyértelműnek kell lennie. Ha negatív az is 100%.

ma 06:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 9 nap múlva kéne megjönnie de gondolom az nem számít annyira mert hallottam màr olyat is akinek még az aktus utáni első mensie megjött a többi elmaradt és terhes volt.
ma 06:42
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

Kihúzta a farkát 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Fogalmazza már normálisan ne ilyen kulturáltan módon.

És nem, ha megjön a mensid az azt jelenti nem vagy terhes.

A tévhitekkel ellentétben a nő nem menstrual amikor terhes.

ma 06:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mem kell megvárni, hogy elteljen egy hónap. 20 nappal aktus után 100% teszt.

És igen vannak nők akik véreznek terhesen, de ez nagyon ritka. Csak annyit olvasni róla, hogy olyan, mintha rendszeres lenne. Ez így nem reális... kb 100ezerből egy aki ilyen.

Én egy terhességnél sem véreztem és a környezetemben levő anyukák sem. Vagy aki vérzett az vetélés miatt.

Nyilván létező dolog, de sokkal ritkább annál, minthogy az ember időben érkező ciklus végi vérzésnél babára gondoljon.

ma 07:16
 5/13 anonim válasza:
22%

Hány éves vagy?

Kihúzta a farkát🤦‍♀️

Nyilatkozz kultúráltabban!

ma 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

#3,5

Fogalmazd már meg kulturáltabban!

ma 07:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Kihúzta a péniszét***** megfelelő????? Ha azt irtam volna kihúzta a f@szát az jobb lett volna? Álszenteskedő emberek akik sose beszélnek csúnyán mi?... Egyáltalán nem írtam csúnyát én úgy gondolom...
ma 07:31
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
#7 nem csúnya csak proli....
ma 07:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor görgess tovább..
ma 07:32
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Mekkora arcod van anyukám....
ma 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!