Elmondanátok neki?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem valakivel, akinek van kapcsolata. Igen, szar ember vagyok. Szedtem gyógyszert, mégis terhes lettem. Meg szeretném tartani a babát, de nem akarom felrobbantani az ő életét. Nyilván a kommentek java része az lesz, hogy ők sose kerültek volna ilyen helyzetbe. Aki bele tudja élni magát, hogy mégis.... mit csinálnátok? Szeretem őt, de eszem ágában sincs ilyennel próbálni megkaparintani, nem is akarnék olyan emberrel lenni, aki csak egy gyerek miatt van mellettem. Védekeztünk, mégis így alakult, és én mindig is szerettem volna babát. Tudom, hogy nem fogja elhagyni a barátnőjét e miatt. Elmondjam neki egyáltalán? Igen, van joga tudni, de nem lenne boldogabb, ha nem tudná? Hogy fog tudni ekkora titokkal együtt élni? nem akarok felelős lenni azért, ha összedől az élete, és nem akarom a terhességemet azzal tölteni, hogy az ő kapcsolatán aggódom, amikor lesz épp elég bajom egyedül megbirkózni mindennel. És tudom, hogy ketten kellettünk ehhez, de nem tudom mit csináljak. Ti elmondanátok neki vagy nem?

2023. febr. 6. 11:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
66%

38.

Majd nézd meg, amikor nem 2 hónapos a gyerek, hanem ovis, aki 2 hetente beteg és anyuka nem tud dolgozni, a szüneteket az iskolában, hogy oldja meg. Amikor anyuka szeretne egy társat, de igencsak be lesz határolva. Amikor a gyerek kérdezi, hogy neki miért nincs apukája, mert még hétvégi apukája sem lesz. Ne mond már, hogy semmi hátránya nincs?

2023. febr. 6. 18:53
 42/43 anonim ***** válasza:
94%

Az ugye mindenkinek megvan, hogy fel sem merült az abortusz a kérdezőben?

Ezt màr eldöntötte.

Az, hogy kinek mi lenne a jobb a sajàt élethelyzetèben, vagy szemèlyiségével mindenki eldöntheti maga..

A kérdés az apuka be vagy nem beavatása vokt a kérdés.

Ahogy írtam, én elmondanám.

2023. febr. 6. 20:11
 43/43 anonim ***** válasza:
44%

Én elmondanám Neki, ebből lehet még egy szép történet is. Ha félre ment akkor nem olyan boldog az a kapcsolat ,hogy a tietekből nem lehet semmi.

Ezzel szerintem nem tartod sakkban, adsz egy esélyt a babának hogy legyen apukája is. Ha nem kér belőletek akkor még mindig ott van hogy csak Ti ketten legyetek …

Persze írhatok én ide okos dolgokat , hallgass a szívedre és tedd azt ami NEKTEK jó !!

Sok erőt Neked! Kérlek írj majd hogy mit döntöttél!

2023. febr. 12. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!