5 hetes vagyok, más is nagyon félt?
Nem
Màrmint nem ilyesmitől.
De nekem nem kellett vàrni egyik gyerekemre sem.
Én attól rettegtem, hogy ikrek lesznek.
3. Alkalommal bekövetkezett.
Viszont most minden uh-előtt rettegek, úgy, ahogy egyik gyerekemmel sem.
Teljesen érthető a félelmed.
Az elsőkkel én mindi azt mondtam, hohy nem az uh dönti el, hogy baj van-e..
Azért most mégsem tudok îgy állni hozzá.
Jahm
Én mindig attól tartottam, hogy csak beképzelem az egészet..😬
Nyugi :) Az sem biztos, hogy lesz más tüneted, ne a tünetekből próbald diagnosztizálni, hogy egészséges a terhességed vagy sem. Azok semmit sem jelentenek ilyen szempontból.
Nyilván nehéz, de ne parázz rá ilyenekre. Később még rosszabb lesz, ha elkezdesz UH-tól UH-ig élni, mert mindig lesz miért aggódni.
A tested elkezd majd furábbnál furább tüneteket produkálni, aztán eltűnnek a tünetek, majd puff újra megjelennek, vagy el sem tűnnek csak alaposan megkínóznak :)
Szóval ne görcsöljetek rá a negatív dolgokra. Persze egy egészséges aggódás mindig van, és lesz is.
Én pl egy vetélés után 3 hónappal estem újra teherbe, az volt az első terhességem, minden terhes tünetet produkáltam, aztán a 7.héten kiderült, hogy az embrió rossz helyen van.
Amikor újra teherbe estem, örültem, izgatottak voltunk, ugyan azok a tuneteim voltak, de persze, hogy ott motoszkált valahol a gondolat, hogy mi van ha...szerencsére minden rendben, s hamarosan meglátjuk kit is rejt a pocak.
A lényeg, hogy ne rohanj már most orvoshoz, mert semmi érdemlegeset nem fog látni, és kb 2 hét múlvára fog visszarendelni, addig meg megint csak aggódhatsz, miért nem mondott semmit, miért az van a papíron, amikor itt a gyakorin valakinek más volt ebben a fázisban...majd a 6.hét végén 7.közepén ráérsz, ha semmi vérzés, durva görcs nincsen.
szia
én ma vagyok 6+1 és pénteken megyek először dokihoz
nekem sincs más tünetem, mint a mellfeszülés
tavaly volt egy kémai terhességem, ami 5+2 ment el, így én most nem is éltem még bele magam
Te voltál már dokinál?
utolsó vagyok
én pedig nem érzem magam éhesnek, nem vagyok rosszul
mellfájdalmon kívül semmi tünetem nincs
nagyon nagyon ritkán egy minimális görcsös érzésem van, kisebb mint mensikor
én pénteken megyek 6+5napon, kíváncsi vagyok mit lát a doki
de ne izgulj, amiatt mert nincs tüneted, nem szabad rosszra gondolni...sőt, örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!