27+5hetes vagyok,eléggé szédülök, oldalra feküdtem, így se jobb. Ez normális? Nem tudom mennyi lehet a vérnyomásom, mert nincs itthon vérnyomásmérőm
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 09:57
1/3 anonim válasza:
Érdemes pedig szerezni egyet, mert így azt sem látod, ha túl magas, pedig azt is időben észre kell venni, hisz betegség előrejelzője lehet.
Én sem mérem naponta, de van itthon. Szédülés meg lehet magastól, alacsonytól egyaránt, csak az utóbbi lehet veszélyes rád és a babára nézve.
2/3 anonim válasza:
Szia. Nekem alapvetoen nem magas a vernyomasom , viszont a pulzusom altalaban 100-120 kozott van. Mi rendeltunk netrol egy felkaros vernyomasmerot szallitassal volt 7000 Ft. Most 1 honapig napi 3x kell mernem, majd az orvos megnezi milyen lett az eredmeny. Most fogom tolteni a 29. Hetet.
Annyi a lenyeg, amit nekem az orvos mondott, hogy ne csuklos vernyomas merot vegyel, mert az nem er semmit.
3/3 anonim válasza:
Lidl-ben szokott lenni jó minőségű felkaros mérő. Mi is ott vettünk. Csuklós volt előtte, az pl nem tudta értelmezni a szívritmuszavaromat,mindig kiírta, hogy error.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!