13 hetes pocis vagyok. Állítólag magas vérnyomásom van ha orvos méri és ha 24 órás vérnyomásmérő. Ha én itthon akkor teljes normális. Nektek mennyi gyógyszert irtak fel? Nekem 5ször 500mg-ot irtak.
Figyelt kérdés
Ha felét veszem be a kiírtnak akkor is úgy lemegy hogy járni nembirok és ébren lenni sem.Ha nem veszem be akkor érzemjól magam.2009. máj. 24. 16:36
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én mindkét terhességgel magas vérnyomásos voltam, kezdettől fogva Dopegytet kellett szednem. Elsővel toxémiás is lettem,és koraszülés lett, másodikkal állítólag egy hét választott el a toxémiától. Először 3x1, majd 3x2, végül 4x2 dopegytet kellett szednem, utóbbi azt jelenti, hogy éjjel háromkor is fel kellett kelnem miatta. Itthon mérve nekem is normális volt, kivéve a végefelé. És úgy emlékszem, hogy 250mg-os Dopegytet kellett szednem. Amit te szedsz, mármint, ha Dopegytből szeded, az rengetegnek tűnik! Bármilyen kérdésed van ezzel a témával kapcsolatban írj, úgy érzem lassan le is doktorálhatnék sajnos belőle:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!