5 hetes terhesen normális a petefészek szurkálás, hasi izomlázszerű fájdalom és derékfájás egy oldalon?
A derékfájás bal oldalon van és nem folyamatos, inkább akkor jelentkezik ha hajolok, döntöm a törzsem.
A petefészek szurkálás is bal oldalon van.
Még nem volt ultrahang (jövő héten megyek 6 hetesen).
De kicsit aggódom ezek miatt nehogy méhenkívüli legyen.
Pont ugyanez van nekem is
Szintén 5 hetes vagyok
Vegigolvastam egy párat, de ezeket a tüneteket a normál terhességnél is lehet tapasztalni és mind a méhenkívüli tünete is lehet. És nyilván amíg nem volt UH, az embernek a legrosszabb is eszébe jut…
Valamint második terhességem és az elsőnél nem volt ilyen az elején, viszont hányinger ilyenkor már annál inkább. Most viszont hányinger sincs…
5.
Az első bekezdésre reagálva: És szerinted mi belelátunk a méhedbe? Naugye. Ugyanannyit tudunk, mint te. Vagy jó helyen van, vagy nem.
A második bekezdésre: Ha valóban végigolvastál egy pár kismamáknak szóló oldalt, akkor le kellett szűrnöd azt a közhelyes, ámde igaz tanulságot, miszerint nincs 2 egyforma terhesség. Szóval megint csak nem lettünk okosabbak. Majd a dokinál minden kiderül. Ha 2. terhességed, akkor nagyon jól tudhatod, hogy ez bizony ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!