15 hetes vagyok, kibírhatatlan derékfájás?
15 hetes vagyok, 2-3 hete fájdogál a derekam, főleg 3 napja erősödött fel.
Kifejezetten a Jobb oldal a fenék felé, és a fájdalom a lábfelé nyilal.
Minden mozdulat fáj, már szinte elviselhetetlen, csigatempóba, kapaszkodva, sírva járok ki a mosdóba….
Ezt leszámítva nincs más tünet.
Van aki hasonlót tapasztalt ? Ez normális ilyenkor ? Fog enyhülni ? Mi okozza ? Hogyan enyhítsem?
Köszönöm a válaszokat!
Szia, ezeket olvasva én valószínűleg nem voltam jól kezelve! Ugyanezt éltem át a nő doki nem foglakozott velem, azt mondta vele jár a terhesség nem betegség.
Elmentem magánba gyógytornára, kiderült, hogy a szűk csípőm miatt fáj, ugyanis tágultam. Hetekig fájt, mostanra a derekamon fenekemen mindenhol szét van szakadva a bőr.
Egyébként a gyakorlatokat tanultam ami otthon is végezhető! Tényleg hasznos volt.
* 174 cm vagyok és terhesség kezdetén 58 kg voltam. (Utolsó)
Tehát alkatilag tényleg nagyon vékony.
Igen nekem is azt mondták, hogy ez ezzel jár, van aki megszenvedi van aki épp hogy észre veszi.. valószínű nekem nem olyan rugalmasak a dolgok..
annyi “megnyugvást” kaptam hogy amíg nem a hátba Sugárzik a fájdalom, nincs hasgörcs, vérzés, addig elvileg nincs baj.
Mindenesetre megyek majd védőnőhöz illetve házi orvoshoz is és ha addig nem múlik meg fogom nézetni.
Köszönöm a válaszokat!
Egy teniszlabdát hellyezel ahhoz a ponthoz ahol fáj és a falnak dőlsz vele úgy, hogy a fél lábad szabadon tudd lóbálni, tehát a fal szélénél állsz meg. Ekkor finoman nyomod azt a pontot és a lábad előre hatra lengeted. Fontos ha bárhol feszít, nyom azonnal hagyd abba. A másik a földre fekszel valami puhára hanyatt, össze csukod a lábad és felhúzod a térded. Jobbra és balra dőlsz amíg a csípőd engedi.
Érdemes egy nagy gumi labdát is beszerezni. Jobbra balra döntöd a csípőd körkörözől vele, is hasznos mert a letapadt izmokat mozgatod.
Nekem ezek váltak be illetve a terhes masszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!