?5 hetes kismama vagyok és a dohányzokhoz lenne kérdésem.
8 éve dohányzom napi kb 15 szál cigit szívtam eddig. De miota babát várok sokkal jobban sovárgok utána. Töltöt cigit szivtam idáig.
Olyan kérdésem lenne hogy Iqos vagy az elfbar jobb? Fokozatosan szeretném csökenteni a nikotin bevitelt nem hirtelen. Vagy ha ez a kettö rosszabb a rendes ciginél akkor mivel tudnám "potolni" a nikotint? Ami helyetesitheti.
Én az iqost próbáltam, de egy idő után elkezdett vérezni tőle a fogínyem. Amint abbahagytam elmúlt.
Én úgy csökkentettem hogy fél szál cigit töltöttem, és csak ha már nem bírtam gyújtotta rá. És így fokozatosan.
Próbáltam azt is hogy semmit se szívok, de olyan elvonási tüneteim voltak, hogy jobbnak láttam fokozatosan
Az iqos legálisabb😉
Egyébként mindkettő káros, de az elfbar összetevőiről kevesebbet tudnak, ezért lehet, hogy károsabb. Az elfbarnak van még egy hátránya, hogy többet szívnak belőle, mint a "normál" cigiből, mert nem mérhető annyira. Így szerintem, ha csökkenteni akarod, arra nem igazán jó. Könnyen elhiteted magaddal, hogy kevesebbet szívtál, közben még lehet, többet is.
Nikotin pótlók eddig is voltak, gyógyszertárban kapható tapasz, rágó stb.
Én mondjuk a drasztikusabb módszert választanám, teljes leszokás azonnal. Most én is babát szeretnék és az a terv, pedig 20+ éve dohányzom. Csökkentést már próbáltam baba nélkül, ott nekem 5 szál a határ, az alá nem tudok menni. Terhesen meg az is sok. A hirtelen nulla meg először nagyon rossz, de csak az első pár napot, hetet kell kibírni, onnan már könnyebb. Ha a gyerek nem elég motiváció, akkor semmi. Gondolj arra, hogy megszületett. Dugnál egy cigit a szájába? Na, ugye. Hiába nincs füst, ugyanúgy méreganyagokat küldesz neki terhesen. Én erre fogok gondolni és remélem, nem gyújtok rá.
"sosem volt semilyen problémám."
Nézd már meg a helyesírásod, könyörgöm...
Ok, tudom, felétek a tanulási nehézség nem probléma, hanem családi hagyomány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!