?5 hetes kismama vagyok és a dohányzokhoz lenne kérdésem.
8 éve dohányzom napi kb 15 szál cigit szívtam eddig. De miota babát várok sokkal jobban sovárgok utána. Töltöt cigit szivtam idáig.
Olyan kérdésem lenne hogy Iqos vagy az elfbar jobb? Fokozatosan szeretném csökenteni a nikotin bevitelt nem hirtelen. Vagy ha ez a kettö rosszabb a rendes ciginél akkor mivel tudnám "potolni" a nikotint? Ami helyetesitheti.
Én már terhesség előtt glo-t szívtam, mivel sokat váratott magára nem gondoltam arra h egybol leszokjak. At altam erre, mire elertunk az inszemig olyan napi 6-8 szalat szivtam. Mivel elsore sikerult en is fokozatosan probaltam minnel kevesebbet szivni. 6 héten elkezdtem verezni, na akkor volt max 3 szalam, azt elszivtam. Azota nem gyujtottam ra. Hidd el letudod rakni ha muszaj. Az en ferjem is cigizik, meg a csaladban is sokan. Az elejen rossz volt foleg a szokasok miatt, hogy kell kave melle, kaja utan, buszra varas kozben stb. Most mar nem zavar, neha ereznem a kesztetest de nem gyujtok ra mert a gyerekem fontosabb.
Szurkolók hogy minnel előbb es gyorsabban letudd rakni.
34! Nem, nem tudtál segíteni, mert előtte írta, hogy letette, te meg írod a hülyeséget az e-cigikről.
Egy kismamának ne osztogass már dohányzási alternatívákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!