Csajok 5 hetes terhességnél art a hajolgatas?
Nem.
Soknak van am masik gyereke, akit meg 20 kilosan is emelgetni kell...
Amugy meg, guggolasbol kellene emelni, fuggetlenul a terhessegtol.
A megszokott súly emelgetése terhesen sem gond. Ha pl eddig 5 kilós dobozokat emeltél, hozzá van szokva a szervezeted akkor oké, de ne most kezdj el hirtelene az 5 kilós helyett 15 kilósat emelni.
Illetve ahogy előttem is írták inkább guggolva emelj.
Felek kicsit hogy nem e ártottam valamivel.. :( égő érzés érzek jelenleg mintha meg akarna jönni és a derekam nagyon faj .. :(
Köszönöm a valaszaitokat aranyosak vagytok csajok!
5 hetes terhesen egy szezámmag méretű embrió van a hasban, sokan nem is tudják 5 hetesen, hogy terhesek, én sem tudtam, mivel a ciklusom mindig rendszertelen volt. Szóval nyugodtan lehet azt csinálni, amit a terhesség előtt, nyilván nem 50 kilós zsákokat meg szekrényeket emelgetni.
Viszont, ha egyszer pozitívat teszteltél, aztán mégis megjött (elvetéltél) és most panaszaid vannak, csak feküdni tudsz, azonnal dokihoz kéne menni. De az is előfordulhat, hogy a korábbit/mostanit csak pozitívnak hitted, sokan annyira szeretnének terhesek lenni, hogy pozitívat látnak a negatív teszten, amikor több órai száradás után megjelenik egy hamis halvány csík.
Voltál egyáltalán orvosnál december óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!