Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok 5 hetes terhességnél...

Csajok 5 hetes terhességnél art a hajolgatas?

Figyelt kérdés
5 napja tudom hogy kis babám lesz de sajnos a munkám miatt nagyon sokat kell hajolgatnom könnyebb dobozokért.. viszont fajdogal a hasam kicsit bele szúr épp a hasamba vagy épp a derekamba néha néha plusz mintha húzódást éreznék …
2023. jan. 23. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vérzel vagy görcsölsz erősen, akkor nem baj. :) Ha meg sem moccannál, akkor is egy csomó ilyen olyan furcsa fájdalom van, szokj hozzá. :D Gratulálok!
2023. jan. 23. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne nagyobb tesó érte is kellene hajolgatni, nem kell túlzásba esni a pánikolással.
2023. jan. 23. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Soknak van am masik gyereke, akit meg 20 kilosan is emelgetni kell...

Amugy meg, guggolasbol kellene emelni, fuggetlenul a terhessegtol.

2023. jan. 23. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:

A megszokott súly emelgetése terhesen sem gond. Ha pl eddig 5 kilós dobozokat emeltél, hozzá van szokva a szervezeted akkor oké, de ne most kezdj el hirtelene az 5 kilós helyett 15 kilósat emelni.

Illetve ahogy előttem is írták inkább guggolva emelj.

2023. jan. 23. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Felek kicsit hogy nem e ártottam valamivel.. :( égő érzés érzek jelenleg mintha meg akarna jönni és a derekam nagyon faj .. :(

Köszönöm a valaszaitokat aranyosak vagytok csajok!

2023. jan. 23. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért felek ennyire mert decemberben teszteltem 2x pozitívat.. de végül megjott .. :( most megint pozitív és nemtudom mi lehet
2023. jan. 23. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem faj ha fekszek .. nemtudom mi lehet ez
2023. jan. 23. 19:25
 8/8 Cubina ***** válasza:

5 hetes terhesen egy szezámmag méretű embrió van a hasban, sokan nem is tudják 5 hetesen, hogy terhesek, én sem tudtam, mivel a ciklusom mindig rendszertelen volt. Szóval nyugodtan lehet azt csinálni, amit a terhesség előtt, nyilván nem 50 kilós zsákokat meg szekrényeket emelgetni.

Viszont, ha egyszer pozitívat teszteltél, aztán mégis megjött (elvetéltél) és most panaszaid vannak, csak feküdni tudsz, azonnal dokihoz kéne menni. De az is előfordulhat, hogy a korábbit/mostanit csak pozitívnak hitted, sokan annyira szeretnének terhesek lenni, hogy pozitívat látnak a negatív teszten, amikor több órai száradás után megjelenik egy hamis halvány csík.

Voltál egyáltalán orvosnál december óta?

2023. jan. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!