Szerintetek minden rendben van a terhességemmel? Holnap töltöm a 8. hetet csütörtökön kell visszamenni,2,5 hete voltam akkor még nem volt szívhang.
Párszor volt, hogy fájdogált a hasam, nem véreztem, nem görcsöltem. Ha nem lenne szívhangja, akkor éreznék valami különöset?
Tüneteim:hányinger, émelygés, néha szédülés, állandó éhség, vagy éppen olyan teltnek érzem magam, hogy egy falat se megy le.
Ezt így nem lehet tudni, de minden tünet jó, ha nem lenne szívhangja, nem biztos, hogy éreznél rosszat.
Biztos minden ok.
Szia!
Biztos minden rendben van a babáddal.az hogy kicsit fájdogál a hasad azért van,mert ugye fejlödik a kicsid ezért ugye nagyobbodik a méhed húzodnak a szallagok.ha kicsit fájdogál vegyél be magne B6-ot az segíteni fog.Amúgy az elhalásnak meg nem minden esetben van tünete valakinek ugy szelektál a szervezete hogy egybölel kezd görcsölgetni meg vérezni,de valaki észre se veszi csak uh-n mondják neki.Na de te ilyenre ne is godoljál,tuti hogy minden rendben.csak pozitívan kell gondolkozni.Boldog baba várást!
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!