Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen ilyen mértékű...

13 hetesen ilyen mértékű görcs normális?

Figyelt kérdés

Este arra keltem, hogy nagyon görcsöl az egész hasam. Nem tudom csak azt mondani, hogy a méhem, hanem úgy az egész. Ez tartott kb 5-10 mp-ig majd még megismétlődött 2x. Vettem be gyorsan magnéziumot.

Mikor mentem érte akkor jött a 3. Görcs és le kellett ülnöm a földre mert annyira fájt. Bevettem egy magnerotot és elmúlt. De még most érzem, hogy kicsit mintha görcsölnék.

Múlt héten voltam dokinál akkor minden rendben volt.

Kell emiatt aggódnom vagy ez normális?

2023. jan. 29. 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

De most figyelj már, 10-es, ha nincs vérzés, akkor tuti, hogy nem vetélés miatt vérzel.

Ha baj van, akkor 13 hetesen az nem csak görccsel fog járni, elhiheted.

2023. jan. 29. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
A vetéléssel nem jár mindenképp vérzés... Én inkább elmennék, megnézné és megnyugodnék, hogy tényleg nincs baj.
2023. jan. 29. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább menj el, azzal nem veszítesz semmit, sokkal jobb ha megvizsgálnak és nem csak találgatsz hogy mégis mitől lehet. Szurkolok hogy legyen minden rendben! :)
2023. jan. 29. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább nèzesd meg magad az a biztos, te is nyugodtabb leszel, nem aggódsz, nem találgatsz.

Nekem is volt 10 hetesen egy erős görcsölèses èjszakám.Másnap mentem az orvoshoz , hála semmi baj nem volt, több magnèziumot kellett szednem.

2023. jan. 29. 17:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Megyek dokihoz mindenképpen, köszönöm a válaszokat. A nőgyógyászom azt mondta ez elő szokott fordulni, valószínűleg túl sokat ehettem és amiatt volt. Mindenesetre a héten elmegyek azért megnézetni. Remélhetőleg még holnap.
2023. jan. 29. 17:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy még görcsöl kicsit a hasam. Ilyen nagyon enyhe mensiszerűen. Este megyek dokihoz, kaptam időpontot.
2023. jan. 30. 10:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi volt.
2023. jan. 30. 11:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt a picivel. Ahogy a doki is mondta valószínűleg nagyon sokat ettem és ilyenkor le van lassulva az emésztés. Illetve több magnéziumot kell szednem.
2023. jan. 30. 21:43
 19/23 anonim ***** válasza:
37%
Ezt mondtam.....
2023. jan. 30. 21:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

És nem jobb így, hogy megnyugodott a kérdező?

Ha esetleg baj lett volna, most csendben hallgatnál kedves kötekedő.

Tanácsot kért, kapott, megfogadta, megnyugodott. Ennyi. Miért fáj ez neked?

2023. jan. 31. 07:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!