Melyik orvoshoz érdemes elmenni, fogamzás előtt? A
háziorvoshoz menjünk, és ő utal be mindenkit oda ahová
kell, vagy magunk keresgessünk szakorvosokat?
Nagyon túltolod a dolgot.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá bőven elég egy laborvizsgálat, de nem tudom mit kellene több orvosnak is vizsgálgatni. Azt úgyse tudják megmondani hogy meddők vagytok e.
Kezdj el terhesvitamint szedni, és szexeljetek védekezés nélkül. Ennyi, nem egy nagy tudomány
2023. jan. 26. 18:00
Az nem gond, hogy a párod fordít. Nemrég a kórházban is láttam, hogy az ukrán kismamának a párja fordított, ezért beengedték minden vizsgálatra, ahova a covid óta amúgy nem mehetnek be az apukák.
2023. jan. 26. 18:04
Rutin labor,nőgyógyász ál rákszűrés,párodnak esetleg egy labor.Semmi más nem kell.Vitaminozni lehet,de nem kötelező.Terhesség alatt sem.Teljesen felesleges,és szerintem nem is fognak más vizsgálatokat elvégezni ha nincs semmi probléma.Persze magán úton biztos lehet sok pénzért,de felesleges.Azt a pénzt költhetnétek a babára,vagy esetleg terhesség alatti vizsgálatokra.Persze ti döntötök,de ilyet még nem is hallottam,hogy valaki teljesen kivizsgáltatná magát teherbeesés előtt,hacsak nem az van,hogy nem jön a baba hosszú ideje.
2023. jan. 26. 18:13
Jézusom te az a fajta vagy aki a grillezett csirkét is kitörli domestossal?
2023. jan. 26. 18:24
Menj el a nőgyógyászodhoz, kell egy éves rákszűrés, ultrahang se árt, háziorvos ad beutalót nagylaborra (vér, vizelet) , ha ott van nagyobb eltérés, akkor javasolt a pajzsmirigyet is megnézetni. Ha esetleg a ciklusoddal gond van, akkor női hormonpanel is. Vitaminokat már most elkezdhetsz szedni.
2023. jan. 26. 20:08
Fogorvos, esetleg panoráma röntgen, ha rég volt. Megúsztam volna egy gyökérkezelést, ha így teszek. Alá volt szuvasodva egy tömés, terhesen gyulladt be, és plusz macera volt amiatt, hogy nem akartak röntgenezni.
2023. jan. 26. 20:14
Na bakker. Akkor mindjárt visszacsinálom a 2 gyerekem és elóbb végigvizsgaltatom magam. Ha ezt tudom, hogy így kell, nem csak spontán szexelek. Agyrém 🤦♀️😬😳😱😂😂😂😂😂
2023. jan. 26. 21:00
Azt vágod ugye hogy mit kell csinálni hogy legyen gyerek?
2023. jan. 26. 22:23
Szerintem az alábbi 3 vizsgálat nem árthat:
1: Fogorvos (hogy ne terhesen pörögj azon, hogy mi árt a kezelés alatt és mi nem)
2: Labor (valamilyen hiány vagy pajzsmirigy probléma miatt)
3. Nőgyógyász (rákszűrés) - pl én már jártam úgy, hogy az előző eredményem után pár hónappal mondta egy másik orvos, hogy mielőtt probálkozunk csináltassak egy újat a biztonság kedvéért.
Szóval lehet lepontozni, de én betegen születtem szóval inkább végig tolnám ezeket. (Nincs még gyerekem) :D
2023. jan. 26. 23:22
Szerintem ezt túltolod. Bőven elég hogy nőgyógyászhoz jársz évente. Mert ugye ez ajánlott és kellene is a rákszűrés miatt. Max egy nagy rutin labort kérnék még és ennyi. De ha kismama leszel úgyis millió vizsgálatra kell járnod szóval...
2023. jan. 27. 08:13
Kapcsolódó kérdések: