Fogamzásgátló mellett terhesség?
Sziasztok!
Jangee fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni 3 hónapja az erős menstruációs görcseim miatt. (Nincs semmilyen betegségen) Semmi probléma nem volt, szépen enyhítette is a tüneteim, premenstruációs görcseim sem voltak.
Azonban észrevettem 13 nappal az esedékes előtt, hogy görcsölgetek minden nap, szúrkál, de nem vészesen, csak néhány mp-ig a nap folyamán. Már nem tudok mire gondolni… 4 nap múlva kell megjönnie.
Tudom, elmondhatatlanul kevés az esélye annak, hogy megfelelő szedés mellett várandós legyek, de ti mit gondoltok? Nem tudom ezt a görcsölgetést hova tenni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én 5 hónapja váltottam gyógyszert.
9 évig ezt szedtem, utána szültem 2x.
A 2.szülés után szoptatás melletti gyógyszert szedtem, de ahogy elhagytuk, úgy váltottam is. A doki csak ugy random felírta a regen szedett gyógyszerem. Ha akkor jó volt, most is jó lesz alapon.
5hónapja szedem. Középidőben folyamat farkaséhes vagyok, az utolsó hetén a levélnek meg folyamat görcsölök, fájnak a melleim.
Én is terhességre gyanakodtam. De hál isten nem.
Elmentem egy dokihoz, az 20ezer ft-ért megvizsgált, tényleg nem vagyok terhes. Majd lerendezett annyival, hogy terhes lettem?! Nem. Akkor hat a gyógyszer. Ha görcsölök, akkor is hatni fog.
Január végére van időpontom egy másik dokihoz, aki hátha komolyan vesz.
Nem tudom már mit gondoljak. Olvasgattam, beléptem csoportokba, és sokaknak ki sem mutatta, csak késésnél nagyon halványan, nem egyértelműen. Úgyhogy ezek után nem tudom mi van, csak rossz ez a bizonytalanság. Azon is gondolkodtam már, hogy rengeteget iszom (4 liter), éjszaka is 2-szer járok pisilni mindig, hogy esetleg ezért nem mutatja rendesen? Vagy mit mutat? Esetleg szellemcsíkos? Reagens helye? Már rendesen félek, hogy mitől van ez a régóta tartó görcs.
Holnap csinálok tesztet reggel. Aztán ha holnap nem jön a vérzés, akkor már elgondolkozom a terhességen… Addig is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!