Fogamzásgátló mellett terhesség?
Sziasztok!
Jangee fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni 3 hónapja az erős menstruációs görcseim miatt. (Nincs semmilyen betegségen) Semmi probléma nem volt, szépen enyhítette is a tüneteim, premenstruációs görcseim sem voltak.
Azonban észrevettem 13 nappal az esedékes előtt, hogy görcsölgetek minden nap, szúrkál, de nem vészesen, csak néhány mp-ig a nap folyamán. Már nem tudok mire gondolni… 4 nap múlva kell megjönnie.
Tudom, elmondhatatlanul kevés az esélye annak, hogy megfelelő szedés mellett várandós legyek, de ti mit gondoltok? Nem tudom ezt a görcsölgetést hova tenni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Pár hete az egészség rovatban tettem fel kérdést, hogy mással előfordult-e már, hogy fogamzásgátló mellett peteérése volt. Mindenki lehetetlennek tartotta ezt, pedig nekem erről orvosi papírjaim vannak. Minden hónapban van vagy peteérésem vagy cisztám. Már az ötödik nőgyógyásznál voltam a múlt héten, és a negyedik féle fogamzásgátlót szedem. Rendszeresen nézik a ciklusomat. És normálisan szedem a tablettát is, nem hagyom ki, azonos időben veszem be. Mégis ez van. A doki most azt mondta, hogy nem baj, van ilyen, de a tabletta másként is véd ( valamit csinál a petevezetővel, vékonyítja a nyálkahártyát, a méhszájnál is gátolja a spermiumokat), szóval a terhesség ellen véd.
A te példád ennek az ellenkezőjét mutatja számomra… De az megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ilyen ufó - tudom, ez téged most nem vigasztal…
Teszteltél azóta? Vagy jártál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!