Fogamzásgátlótól mennyire pontos a megvonásos vèrzès?
Nekem szinte óramű pontosságú volt évekig.
Ugyanakkor nem vagy gép, minden is befolyásolja a szervezetedet pár nap csúszás szerintem belefér.
ha rendesen szedted és nem hagytál ki egyet se, nem szedtél mellette olyan gyógyszert ami bekavar, nem hánytad ki a gyógyszert akkor terhesség miatt ne aggódj.
esetleg gyógyszerváltás miatt lehet egy orvossal beszélni. mit szedsz? lehet hogy erősebb kell. nekem ilyen barnázós dolog után anno a lindynette 20 után a 30-t írta fel a doki.
Igen ènis lindynette 20at szedek. Viszont azis fura hogy megvonásos vèrzès előtt erős görcseim vannak, most meg nagyon picit fájdogál ès ennyi.
6. nekem a végére annyira kevés lett és rövid (4 nap, de abból 2 konkrétan barnázás, 2 meg olyan hogy ha igénytelen lennék és nem cserélném, 2 betéttel végig tudtam volna csinálni az egészet), aztán inkább abba is hagytam a gyógyszer szedését. igaz én akkor már 31 voltam és terveztük a babát.
#3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!