Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátlótól mennyire...

Fogamzásgátlótól mennyire pontos a megvonásos vèrzès?

Figyelt kérdés
Kb 2 ève szedek fogamzásgátlót ès mindig napra pontosan megjött, most pedig 1 napja kèsik ès nemis èrzem hogy megjönne. Ez mèg normális, vagy kezdjek aggódni?
2022. aug. 24. 06:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem mindig jött meg napra pontosan. De sosem, nem két év pontosság után. Viszont szerintem ne aggódj, ennyi eltérés bármikor benne lehet, mielőtt elkezdenéd az új levelet, ha addig sem jön meg, tesztelj.
2022. aug. 24. 06:37
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nekem szinte óramű pontosságú volt évekig.

Ugyanakkor nem vagy gép, minden is befolyásolja a szervezetedet pár nap csúszás szerintem belefér.

2022. aug. 24. 06:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ha rendesen szedted és nem hagytál ki egyet se, nem szedtél mellette olyan gyógyszert ami bekavar, nem hánytad ki a gyógyszert akkor terhesség miatt ne aggódj.

esetleg gyógyszerváltás miatt lehet egy orvossal beszélni. mit szedsz? lehet hogy erősebb kell. nekem ilyen barnázós dolog után anno a lindynette 20 után a 30-t írta fel a doki.

2022. aug. 24. 06:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen ènis lindynette 20at szedek. Viszont azis fura hogy megvonásos vèrzès előtt erős görcseim vannak, most meg nagyon picit fájdogál ès ennyi.

2022. aug. 24. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:
1 nap az még belefér. Én 7 évig szedtem, egy párszor előfordult ilyen, de max 1 napot késett. Ellenben néha hamarabb jött meg, bár nekem miómám is volt. Ha esetleg van valami más a háttérben - ciszta, mióma - akkor az is hathat a ciklusra. Ha 3 nap múlva se jönne meg, biztos, ami biztos alapon csinálj terhességi tesztet.
2022. aug. 24. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Megjött de sokkal kevesebb van mint szokott lenni, bar elvileg fogamzásgátlónál ez normális
2022. aug. 24. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én közel 10 évig szedtem, néhány óra különbségekkel jött meg mindig. Ezt pedig annak tudtam be, hogy az utolsó szemet is néhány óra különbségekkel vettem be.
2022. aug. 24. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

6. nekem a végére annyira kevés lett és rövid (4 nap, de abból 2 konkrétan barnázás, 2 meg olyan hogy ha igénytelen lennék és nem cserélném, 2 betéttel végig tudtam volna csinálni az egészet), aztán inkább abba is hagytam a gyógyszer szedését. igaz én akkor már 31 voltam és terveztük a babát.

#3.

2022. aug. 25. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!