Melyik orvoshoz érdemes elmenni, fogamzás előtt? A háziorvoshoz menjünk, és ő utal be mindenkit oda ahová kell, vagy magunk keresgessünk szakorvosokat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 17:27
1/28 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Milyen vizsgálatot akarsz? Nem esel teherbe és amiatt, vagy csak fel akarsz készülni a terhességre?
2/28 A kérdező kommentje:
Csak felkészülni a terhességre, addig nem fogok próbálkozni, amíg meg nem nézték, minden rendben-e ott belül mindkettőnknél, el nem kezdtem vitaminozni, stb. Mire a fogamzás bekövetkezik, már mindennek ellenőrzöttnek kell lennie.
2023. jan. 26. 17:33
3/28 anonim válasza:
Esetedben nőgyógyászt javaslok.
4/28 A kérdező kommentje:
Köszi
De a páromnak? A férfiakat is szemrevételezik.
2023. jan. 26. 17:38
5/28 anonim válasza:
Hát akkor egy rutin nőgyógyászati vizsgálat, háziorvosnál egy rutin labor.
Ha nem estél át bárányhimlőn, oltasd be magad. Esetleg szűrd le magad toxoplasmára meg cmv-re, nem árt tudni, hogy átestél-e rajta vagy sem.
Ha van valami betegséged, akkor meg azzal nyilván a megfelelő szakorvost keresd fel.
6/28 anonim válasza:
A párodnak ha nincs panasza, első körben bőven elég a háziorvosánál egy rutin labor.
7/28 anonim válasza:
Kik szemrevételezik a férfiakat is??? :D
Jesszus!
8/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most pont beteg a párom, ha jobban lesz, elmegyünk a háziorvoshoz kezdetnek, aztán utána tovább én a nőgyógyászhoz. Annyi a gond, hogy ahol most lakunk, ott én nem beszélem a nyelvet. Így pl. a páromnak a nőgyógyászhoz is jönnie kéne fordítani, meg mindenhova. Mert kb. mindenki nagyon rossz angolból, amit meg én beszélek. De nem itt fogok szülni/gyereket nevelni, addigra elköltözünk innen.
2023. jan. 26. 17:53
9/28 anonim válasza:
Kérdező szerintem nagyon túl dramatizálod és túl kombinálod ezt a gyerek vállalást
10/28 anonim válasza:
Még soha nem hallottam olyat, hogy orvosokat kellene végigjárni teherbeesés előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!