Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! rózsaszín folyás?

Sos! rózsaszín folyás?

Figyelt kérdés

sziasztok :)

ma reggel körülbelül 9-10 óra körül voltam nőgyógyász mellett, ugye elvégezte a szokásos vizsgálatokat odalent is, nem fájt annyira és egyébként is mindig óvatosan szokta csinálni, vassal nem vizsgált csak kézzel. erre mire hazaértem és elmentem pisilni, halványos rózsaszínes folyásom volt, eddig sosem volt még ilyen amióta nőgyógyászhoz járok. nagyon megijedtünk a párommal így telefonáltam a nőgyógyásznak aki azt mondta hogy ha rózsaszínes volt és enyhén akkor biztosan a vizsgálattol és ne aggódjak mert nincs semmi baj. körülbelül olyan fél óra múlva a következő pisilésemnél is jelen volt enyhén véres de kissé nyálkás folyás viszont azóta (kb olyan délután 2 óta semmi) tiszta és átlátszó a folyásom fájdalmaim egyáltalán nem voltak sehol, se görcsölés. lehet ebből baj esetleg? nagyon aggódom, tényleg nem volt eddig még ilyen és nagyon óvatosan vizsgált. illetve még hozzátenném azt is hogy érzem a picikémet szinte egész nap, most is mocorog és látni is a pocimon :) de azért gondoltam kiírom a kérdést, hátha valaki tapasztalt hasonlót terhesség alatt valamikor. nagyon várom a válaszokat.

22 hetes kismama :)

2023. jan. 10. 17:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Biztos a vizsgálattól volt, bár nem értem, 22 hetesen mit vizsgált, hogy nyúlkálni kellett?
2023. jan. 10. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha azóta nincs semmi akkor biztos hogy csak a vizsgálat miatt volt.

A lényeg hogy vérzés ne legyen.

2023. jan. 10. 17:51
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Nőgyógyáaz mellett voltál? Miért, mi van mellette?
2023. jan. 10. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hüvelyi vizsgálat (pl. UH) után simán előfordulhat, ugyanis terhesség alatt a hüvely fala is érzékenyebb. Nekem is vizsgálat után jelentkezett. Ha elmúlt az szuper, akkor valószínű, hogy csak ennyi volt. :)
2023. jan. 10. 17:54
 5/15 A kérdező kommentje:
1-es, nem tudom hogy ez összefügg-e vagy hogy Magyarországon hogy szokott ez lenni de mivel Szlovákiából vagyok, így leírom akkor azt is hogy itt bármilyen nőgyógyászhoz mész, bármennyi hetesen, lentről akár vassal, akár kézzel is vizsgál, hogy minden rendben van-e, jól helyezkedik-e el a baba, mennyire zárt a méhszáj, stb
2023. jan. 10. 17:54
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
1-es szerintem a méhszájat nézte meg zárt-e.
2023. jan. 10. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj. Nekem minden uh, meg minden betapintásos vizsgálat után volt. Érzékeny a méhnyakam, a rákszűrés után is mindig volt ilyenem...
2023. jan. 10. 17:56
 8/15 A kérdező kommentje:
3-as, nagyon vicces vagy tényleg. Nem tudok tökéletesen magyarul, vannak bizonyos mondatok amiket rosszul szoktam írni vagy mondani, ha neked ez ennyire fáj akkor nem muszáj itt lenned a kérdésem alatt. És azért ide írtam ki és nem egy szlovák terhességi fórumra mert ott eléggé inaktívak szoktak lenni az emberek, itt pedig tudom hogy szinte azonnal választ kapsz
2023. jan. 10. 17:57
 9/15 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat, megnyugodtam azért már sokkal jobban :)
2023. jan. 10. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A vizsgálat során kicsit megsérthette a hüvelyfalat vagy a méhszájat, akár egy pici karcolás is vérezhetett annyira, hogy rózsaszín lett a folyás. Ha elmúlt, nem lesz gond.
2023. jan. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!