Terhesség alatt halvány rózsaszín “folyás” együttlét után? Mitől lehet?
Bármi lehet.
Attól, mert x vagy y-nak ez vagy az volt, neked még lehet más.
Most mindjárt jönnek a lepontozók, akik csak a saját tapasztalatukat fogadják el, mert ha nekik az volt, szinte biztos, neked is az van.
Különben meg nem tudom, hogy jön valaki ahhoz, hogy interneten laikusként olyan tanácsokat osztogassson, hogy ne menj orvoshoz.
Én ha kb tudom is egy dologra a választ, ami nem igényel orvost, soha nem írom, mert nem vagyok ahhoz senki, hogy ilyen jellegű dolgot tanácsokat osztogassak.
Jó lenne, ha mások is megfogadnák ezt...
Írta, hogy megy orvoshoz, és bocsi ha nem sz@ratom be a kérdezőt egy rózsaszín folyástól ami egyértelműen kontakt vérzésnek tűnik. Amúgy egy ilyenre azt mondta nekem egyszer az orvosom hogyha nincs görcs, és csak rózsaszín, akkor ne menjek be, mert felesleges. Én volt, hogy azért bementem, de nem találtak semmit. Sőt, amikor már mondtam a panaszaim az ügyeletes dokinak, és mondtam hogy mit mondott az orvosom, akkor egyet is értett vele, hogy szerinte biztosan nincs baj, és ez ki is derült, miután megvizsgált.
Itt gyakorin is szerintem a "rohanj orvoshoz most!" esetekben is 90%ban nem találnak semmit. Nagyon gyakori az ilyen kis vérzés terhesen is, hiszen terhesség alatt különösen vérbő a nyálkahártya, bármikor megpattanhat egy ér, de ha valaki aggódós, akkor ezt beszélje meg az orvosával, meg hogy pontosan milyen esetben kell bemenni az ügyeletre.
Szóval maximum megnyugtatásként írom, hogy 90%ban nincs baj ilyenkor, nagyon fel van ez fújva, de ha valaki nagyobb biztonságban érzi magát akkor hívja fel az orvosát, vagy menjen be az ügyeletre, ahol szintén elmagyarázzák, hogy milyen esetben kell bemenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!