Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben pecsételo...

Első trimeszterben pecsételo vérzés a huvelybol székleturiteskor erőlködéskor?

Figyelt kérdés

KB másfél hetente van ilyen, van hogy 1-2napig is elhuzodik.

A baba növekszik fejlődik. (3napja voltam dokinál) De most este megint rózsaszín lett a papír. Volt ilyen tapasztalatotok?

(10hetes vagyok)

tegnap 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott erre?
ma 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvosnak mondtad? A vérzés sosem jó, persze nem feltétlenül jelent bajt minden esetben. Erőlködni nem kellene, nekem mondta az orvos, ha úgy van, vegyek be valamit. (Nekem is volt többször pecsételésem az elején, hogy mitől, passz. kaptam rá progeszteront amúgy).
ma 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hematómás vérzés alatt volt csak ilyen nálam a második terhesség alatt, hogy jobban jött a vérzés, ami volt ott alapból. Amíg kórházba feküdtem vele is kérték, hogy ha úgy érzem minden ellenére sem jön könnyen a wc téma, akkor vegyek be rá valamit, nem jó erőlködni.
ma 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
3# vagyok. Én is akartam még kérdezni, doki mit mondott? Nem látott okot rá?
ma 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!