Utrogestantol nem jön meg?
3napja teszteltem pozitívat és tegnap rózsaszínes folyásom volt. Már este bevettem 2 utrogestant meg ma reggel is és azóta semmi vérzés vagy rozsaszines nem jelentkezett. Most kellett volna ,hogy meg jöjjön . A teszt továbbra is nagyon erős pozitív . Előző terhességemben is hasonlóan voltam . De ha esteleg most meg akart jönni , van ,hogy az Utro miatt abba maradt? Erre az előzőnél nem is gondoltam de ott rendben volt utána minden.
Tapasztalatokat várnék aki hasonló cipőben járt már.
Köszi előre is. :)
Én ciklus 14napjatol hasznaltam napi egy utrogestant hüvelybe. Eltelt a nemvárt majd +5nap.tesztek negativak, abbahagytam az utrot és rá két naora 38.ciklusnapon megjott.
Hogy megjott e volna utro mellett is azt nem tudom.
Mikor elvetéltem hiába szedtem, ami kiakar jönni kijön.
Élet képtelen terhességet nem tart bent
Nekem megtartotta:( Mennem kellett műtétre:(
Hát a menzesznek/vetélésnek feltétele, hogy a progeszteron szintje leessen szóval igen, emiatt nem jön meg.
De ha a terhességgel gond van, világot nem fog váltani, csak akkor segít, ha amúgy progeszteron hiány okozza a vérezgetést. Életképtelen embrió simán nem fog fejlődni.
A terhestünetek ugyan úgy megmaradnak? A teszt pozitív marad ameddig nem ürül ki?
Előző terhességemnél elöntött a vér és utro hatására megszűnt a vérzés csak kis Barnázás maradt. De most valamiért félek….. előtte erre nem is gondoltam , hogy elhal és úgy bent marad..
Megmaradhatnak a terhes tünetek Utrogestantól függetlenül is egy ideig és az Utró nem engedi hogy vérezgess sok esetben.A teszt egy ideig még pozitív mivel ki kell ürüljön a hcg,nyilván ha idősebb a terhesség akkor több idő.
Erre most ne gondolj mert lehet minden a legnagyobb rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!