Utrogestan kúp ha kifolyik?
Figyelt kérdés
Utrogestánt használok eddig semmi gondom nem volt de ma reggelre barnás szürkés színben folyt ki.
Ez mennyire normális? Hétfőn megyek orvoshoz!
2022. júl. 22. 06:31
1/9 anonim válasza:
Bármilyen kúpot használtam eddig másnap mindig kifolyik egy része. Szerintem ennél is normàlis, de majd a többiek megmondják.
2/9 A kérdező kommentje:
Az hogy kifolyt oké de a színe változott.
2022. júl. 22. 07:07
3/9 anonim válasza:
Mert széteszi a hüvelyfalad....
Ezért szedik sokan szájon át
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi remélem csak ennyi.
2022. júl. 22. 08:03
5/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is folyt ki és volt sárgás,barnás,szürkés színe is. Ne aggódj ez ilyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Szuper köszi. Eddig csak feheren jött ki.
2022. júl. 22. 08:32
7/9 anonim válasza:
Én huzamosabb ideig használtam és vérezni kezdtem tőle mivel a hüvelyfalam kimarta mint az állat.Megvoltam rémülve rendesen.Szájon át nem okoz ilyet viszont szédülhetsz tőle és rossz közérzet is lehet és nem szívódik fel olyan jól mint hüvelyen keresztül.Progi injekció is van,ott semmi mellékhatást nem tapasztaltam(Prolutex volt a neve)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
Hétfőn este a foki végre rám néz és megtudom ,hogy mi a helyzet. Bizom benne ,hogy eláll es vérezni nem fogok!
2022. júl. 22. 12:03
9/9 anonim válasza:
Nekem is általában fehér, de van, amikor sárgás-zöldes, jobb hasonlatot nem tudok rá, szóval bocsi, de olyan volt, mint a jó sűrű orrváladék. Színre, állagra egyaránt.
Én mondjuk nem Ultrogestant használok, hanem Cyclogestet, de a hatását tekintve ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!