Utrogestantol nem jön meg?
3napja teszteltem pozitívat és tegnap rózsaszínes folyásom volt. Már este bevettem 2 utrogestant meg ma reggel is és azóta semmi vérzés vagy rozsaszines nem jelentkezett. Most kellett volna ,hogy meg jöjjön . A teszt továbbra is nagyon erős pozitív . Előző terhességemben is hasonlóan voltam . De ha esteleg most meg akart jönni , van ,hogy az Utro miatt abba maradt? Erre az előzőnél nem is gondoltam de ott rendben volt utána minden.
Tapasztalatokat várnék aki hasonló cipőben járt már.
Köszi előre is. :)
Sajnos semmit nem jelent, terhes vagy majd a doki tud többet mondani.
Nekem szép erős tesztek mellett 14 ezres hcg vel végül 8.hétre sem lett szívhang.
Felejts el mindent, a doki fog biztosat mondani
12-es Én is ugyanígy jártam mint te nem olyan régen.Nekem is minden rendben volt csak szívhang nem lett és mehettem műtétre.
Ne törődj azzal kérdező hogy a teszt mit láttat hanem csak azzal amit az ultrahang mutat és míg szívhang nincs addig nem beszélhetünk élő terhességről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!