Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestantol nem jön meg?

Utrogestantol nem jön meg?

Figyelt kérdés

3napja teszteltem pozitívat és tegnap rózsaszínes folyásom volt. Már este bevettem 2 utrogestant meg ma reggel is és azóta semmi vérzés vagy rozsaszines nem jelentkezett. Most kellett volna ,hogy meg jöjjön . A teszt továbbra is nagyon erős pozitív . Előző terhességemben is hasonlóan voltam . De ha esteleg most meg akart jönni , van ,hogy az Utro miatt abba maradt? Erre az előzőnél nem is gondoltam de ott rendben volt utána minden.

Tapasztalatokat várnék aki hasonló cipőben járt már.

Köszi előre is. :)

#Utrogestan #Rózsaszín és folyas
2022. szept. 15. 13:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Erősödő teszt jót jelenthet? Erősebb mára már a második csík mint a kontroll csík .
2022. szept. 16. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Sajnos semmit nem jelent, terhes vagy majd a doki tud többet mondani.

Nekem szép erős tesztek mellett 14 ezres hcg vel végül 8.hétre sem lett szívhang.

Felejts el mindent, a doki fog biztosat mondani

2022. szept. 16. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es Én is ugyanígy jártam mint te nem olyan régen.Nekem is minden rendben volt csak szívhang nem lett és mehettem műtétre.

Ne törődj azzal kérdező hogy a teszt mit láttat hanem csak azzal amit az ultrahang mutat és míg szívhang nincs addig nem beszélhetünk élő terhességről.

2022. szept. 16. 15:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Vegul is megmaradt a terhesseg :) most szultem 2 napja :) koszi a valaszokat!!!
2023. máj. 17. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratula! 🥰
2023. máj. 17. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!