Észre venném ha elvetéltem?
Sziasztok. Pozitívat teszteltem, de nem tartott sokáig az örömöm, másnap barnás folyásom lett. Természetesen bepánikoltam. Felhívtam a dokim, ő javasolta, hogy kezdjem el szedni az utrogestan nevű gyógyszert, terhesvitamint, pihenjek és ha elmúlik a barnázás, 10-14 nap múlva menjek el és megnézzük ultrahangon, hogy mi a helyzet.
Na már most azóta természetesen csak agyalok, hogy vajon mi lehet odabent. Azt olvastam, hogy ha elment a baba, akkor az utro nem hagyja, hogy kitisztuljon a méh. Illetve arra is gondoltam már, hogy lehet csak kémiai terhesség volt és igazából csak a menzeszem akart megjönni, amit most ez a gyógyszer miatt leállítottunk? Ha elment a baba akkor még 10 napig (csúnyán fogalmazva) bennem lesz, mert nem tud kitisztulni a méhem?
Ha csinálnék még terhestesztet abból kiderülne valami? Ha minden ok, és megvan a baba akkor erősödne, ha véletlen elhalt akkor halványodna?
Nem gondolnám hogy gond van, mivel ahogy írtad nem tartott soká a folyás, és más tüneted sincs( erős vérzés, erős hasfájás)
De biztonság kedvéért én csinálnék egy tesztet!:)
(de ha lehet ne 10-et mert az nagyon érzékeny)
Szerintetek akkor halványodna ha probléma van? 5 napja teszteltem 10-essel,reggel megpróbálok egy erősebbet.
Bánom már, hogy egyből szóltam az orvosnak, ahogy megláttam a barnás váladékot, lehet várni kellett volna 1-2 napot, hogy meglássam elmúlik e magától vagy megjön a menzesz vagy mi lesz...
Figyi ha csak pici volt akkor nemhiszem hogy gond van!
Én pozitív teszt után egy héttel csináltam egy új tesztet, hogy megőrizzem emlékbe, és olyan erős lett a teszt csík hogy a kontroll alig látszódott 😄
Szóval igen erősödnie kellene!:)
Szorítok neked nagyon!
Nyugalom és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!